Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει 4 χρόνια γάμου με τον Βαγγέλη Σερίφη – Η φωτογραφία με τον πεθερό της

Τέσσερα χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη γιορτάζει η Κατερίνα Στικούδη.

Το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία και έχει φτιάξει μια αγαπημένη οικογένεια, καθώς πριν λίγο καιρό υποδέχτηκε στον κόσμο και το πρώτο του παιδί.

Με αφορμή την επέτειό τους, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, με την ίδια δίπλα στον πεθερό της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφατι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ .. Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο ! Έχει ερθει στη ζωη μας αλλος ένας Βυρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς ! Σερίφηδες σας αγαπώ ❤️».

 

Δείτε την ανάρτησή της:

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, με δύο μεγάλα χαμόγελα να στολίζουν τα πρόσωπά τους.

στικουδη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου