Δάκης: Θα «τραγουδήσει» ανήμερα των γενεθλίων του

Δάκης

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Δάκης έφυγε από τη ζωή. Ο αείμνηστος τραγουδιστής θα «τραγουδήσει» ξανά απόψε -ανήμερα των γενεθλίων του- από τη «γειτονιά των αγγέλων».

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» ο Δάκης είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, περίπου εννέα μήνες πριν από τον θάνατό του, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε σε εστιατόριο, στη Σαρωνίδα.

Ο επί 22 χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης του, Πάνος Δερβός, μίλησε στην εφημερίδα: «Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του.

Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος».

Ο Δάκης γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 79 χρόνια.