Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Αν δεν έχεις καλούς συντελεστές να θέλεις να πας να δουλέψεις, τι να το κάνεις»

Η  Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση για 14 ολόκληρα χρόνια.

Η ηθοποιός μίλησε στο Τύπος Tv έκανε λόγο για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Μαρίνα Ασλάνογλου ρωτήθηκε για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση. «14 στον αριθμό να πω σε αυτό το σημείο! Είχα κάνει, βέβαια, το «Durrells», την αγγλική σειρά. Στην Ελλάδα είναι πολλά τα χρόνια που απείχα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Πιστεύω ότι δεν γίνονται όλα παράλληλα. Θα είσαι κουρασμένος και κάπου δεν θα αποδώσεις. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Προτιμώ να είμαι σε ένα πράγμα αφοσιωμένη. Υπάρχει και προσωπική ζωή. Δεν θέλω να αγχώνομαι, θέλω ό,τι κάνω να το κάνω ολοκληρωτικά και σωστά. Θέλω να είμαι ήρεμη, να μη σκέφτομαι το μετά. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν θέλω να με αγχώνει, είμαι τυχερή που κάτι που αγαπώ το κάνω κι επάγγελμα. Σε αυτό θέλω να είμαι με καθαρό μυαλό και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή».
Aslanoglou

Σε συνέχεια των δηλώσεών της η ηθοποιός σχολίασε, τα στοιχεία που την οδήγησαν στο να επανέλθει μικρή οθόνη. «Το ότι η σειρά είναι στην ΕΡΤ, το ότι με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εκτιμώ πολύ τον σκηνοθέτη μας, τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, αλλά και τον συγγραφέα – σεναριογράφο, τον Γιάννη Σκαραγκά, που είναι πολυβραβευμένος. Ήταν όλα μια εξαιρετική συγκυρία. Για εμένα παίζει ρόλο η συνεργασία, οι άνθρωποι. Αν δεν έχεις καλούς συντελεστές να θέλεις να πας να δουλέψεις, τι να το κάνεις…»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε επίσης για το αν δέχονταν προτάσεις από σκηνοθέτες και παραγωγούς όλα αυτά τα χρόνια. «Υπήρχαν πολλές και δελεαστικές προτάσεις. Ήταν θέμα επιλογών, είχα αφοσιωθεί στο θέατρο, το αγαπώ, είναι ένα μέρος που είμαι απελευθερωμένη. ήθελα να έχω μια καλή διαδρομή στο θέατρο, να κάνω επιλογές, να γνωρίσω σκηνοθέτες. Ήθελα να κάνω την προσωπική μου προσπάθεια».

Κλείνοντας η ίδια τόνισε, πως παρά την αποχή της από την τηλεόραση παρακολουθούσε τακτικά τις εξελίξεις: «Ηθοποιός είμαι, εννοείται ενημερώνομαι για το τι γίνεται στο χώρο μου. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ το επίπεδο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00