Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Διακοπές στην Ισλανδία με τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ζουν στιγμές ευτυχίας κοντά στα δύο δίδυμα κορίτσια τους που πριν από περίπου έναν χρόνο ήρθαν στη ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό η οικογένεια Τανιμανίδη απολαμβάνει το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα. Το ζευγάρι που έχει μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια φροντίζει όποτε βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει διάφορες εξορμήσεις και να εξερευνά προορισμούς.

Αυτή τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν εκτός συνόρων και συγκεκριμένα ταξίδεψαν μέχρι την Ισλανδία.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την επίσκεψή που έκανε με τον σύζυγό της στην ξεχωριστή χώρα.

«Hello Iceland. Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική ! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε τις δημοσιεύσεις: 

Οι δυο τους ανεβάζουν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα και βίντεο με τις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο με τις μικρές, οι οποίες τον αποκαλούν «μπαμπά» και εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή του.

«Μπαμπά»! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου