Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Άρης Σοϊλέδης: Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του και τα αδέλφια του που έμπλεξαν με τα ναρκωτικά

Ο Άρης Σοϊλέδης σε μία συνέντευξή του αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Στο περιοδικό Hello ο ποδοσφαιριστής και πρώην φιναλίστ του Survivor αναφέρθηκε τόσο στη viral αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όσο και σε προσωπικές πτυχές της ζωής του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο απώλειες που έχει βιώσει και τον στιγμάτισαν, του πατέρα του και του αδερφού του.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής έκανε λόγο για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor:

«Συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ και είπαν ότι η Μαρία ξίνισε. Δεν δίνω βάση, δεν με απασχολεί καθόλου. Στενοχωρήθηκα που εκείνη την στιγμή ο σκηνοθέτης αντί να δείξει τον Στάθη και την Αλεξάνδρα έδειξε τη Μαρία. Αν ξέρει κανείς τη Μαρία η αντίδραση είναι στενοχώρια, δεν είναι μίσος, δεν είναι καθόλου νεύρα ή κακία, αντέδρασε έτσι επειδή εκείνη την στιγμή χάνει ο σύντροφός της σε ένα παιχνίδι. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; Να ακούσει «Στάθης Σχίζας» και να ανάψει καπνογόνο και να πανηγυρίσει; Δεν καταλαβαίνω ποια η λογική του να σχολιαστεί όλο αυτό. Είδα μια γυναίκα πολύ στενοχωρημένη, που κοιτούσε πώς θα αντιδράσω και αν στεναχωρηθώ. Η Μαρία καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο παιχνίδι, κράτησε χαμηλό προφίλ παρά τις συκοφαντίες που ακούγονταν για μένα μέσα στο παιχνίδι και ασταμάτητα».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε σε προσωπικές πτυχές της ζωής του και μίλησε για τα αδέλφια του και τις περιπέτειές τους με τα ναρκωτικά. «Κοίτα η πιο δύσκολη περίοδος σίγουρα ήταν το εξάμηνο που έχασα τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου. Γιατί μέσα σε έξι μήνες χάνεις μπαμπά και αδερφό και πρέπει να είσαι μέσα στα γήπεδα αυτός που πρέπει να είσαι. Και ήμουν μακριά από τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου, δεν μπορούσα να τους στηρίξω ψυχολογικά, αυτό με έτρωγε μέσα μου. Οπότε αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τη Μαρία, η οποία μου στάθηκε πάρα πολύ. Αν δεν ήταν η Μαρία, δεν ξέρω πραγματικά τι θα είχα κάνει εκείνη την περίοδο».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Μετάνιωσα που δεν περνούσα πολλές στιγμές με τον πατέρα μου. Γιατί λόγω του ποδοσφαίρου έφυγα μικρός από το σπίτι, τα σαββατοκύριακα είχα αγώνες και τις καθημερινές είχα προπονήσεις. Ζούσα σε άλλες πόλεις, άλλες χώρες, δεν μου ήταν εύκολο να περνάω χρόνο μαζί του. Αν κάτι έχω μετανιώσει είναι αυτό, γιατί αν ήξερα ότι θα τον χάσω τόσο νωρίς, θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα μαζί του».

Όσον αφορά στην απώλεια του αδερφού του ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε: «Κοίτα, με τον αδερφό μου τον Αντώνη λόγω όλης αυτή της κατάστασης δεν περνούσαμε και πολύ ιδιαίτερο χρόνο μαζί. Ήταν μια άλλη περίπτωση αυτή. Διάβασα διάφορα πράγματα, ότι δεν ήταν ποτέ τέτοιοι άνθρωποι, δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με το να χτυπάνε ή να κλέβουν την οικογένεια».

«Είμαι από τις τυχερές οικογένειες οι οποίες δεν ζουν τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να ήταν χρήστες και οι δύο, αλλά δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να χτυπούν τη μητέρα μου ή κάτι άλλο», ενώ για τον άλλο του αδελφό σχολίασε «Ο Λευτέρης είναι μια χαρά, έχει βρει μια κοπέλα η οποία τον βοηθάει πάρα πολύ, έχουν βρει δουλίτσα, μένουν μαζί και προχωράνε, οπότε νομίζω ότι ίσως κάπως έτσι πήρε ένα μάθημα από όλο αυτό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου