Νίκος Καρβέλας: Η σύντροφός του φωτογραφίζεται με το μωρό τους

Καρβέλα 

Η Έλενα Φερεντίνου με τον Νίκο Καρβέλα υποδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον γιο του Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Η κόρη του Σοφία τον έχει κάνει και παππού καθώς του έχει χαρίσει δύο εγγόνια.

Η Έλενα Φερεντίνου έκανε στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση με το μωρό της. Ξαπλωμένη σε μία αιώρα κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της και απαθανατίστηκε από τον φακό. Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Εγώ και το μικρό μου φάντασμα».  


Δείτε τη δημοσίευση:

Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και ανήκει στην Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.
Καρβέλα , Νίκος Καρβέλας: Η σύντροφός του φωτογραφίζεται με το μωρό τους