Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ο πρωταγωνιστής του «Purple Hearts» χορεύει Νατάσα Θεοδωρίδου

O πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Purple Hearts», Νίκολας Γκάλιτζιν, με ένα story στο Instagram αποκάλυψε τόσο την αγάπη του στην ελληνική μουσική όσο και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Tik Tok o ηθοποιός χόρεψε υπό τους ήχους του κομματιού της τραγουδίστριας «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Το εν λόγω βίντεο αναδημοσίευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου σημειώνοντας τη φράση «Ελλάδα παντού φίλε μου». Με τη σειρά του ο Νίκολας Γκάλιτζιν ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βίντεο, που πολύ γρήγορα έγινε viral.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WJuF9BCAfMY&feature=emb_title

Τι είναι το Purple Hearts

Το Purple Hearts είναι μια ταινία με θέμα ένα αμερικανικό στρατιωτικό ρομάντζο και έχει καταφέρει να είναι πρώτη στον top 10 κατάλογο του Netflix τις τελευταίες εβδομάδες, ξεπερνώντας σε τηλεθέαση την ταινία δράσης The Gray Man, με πρωταγωνιστές τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Κρις Έβανς. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το Purple Hearts συγκέντρωσε 102,6 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης παγκόσμια την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ το The Gray Man έφτασε τα 96,5 εκατομμύρια την ίδια χρονική περίοδο.

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση στηρίζεται στο ρομάντζο μεταξύ ενός συντηρητικού Αμερικανού στρατιώτη, του Luke (Νίκολας Γκάλιτζιν) και μιας ταλαντούχου Λατίνας τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, της Cassie (Σοφία Κάρσον). Οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν έναν εικονικό γάμο ώστε να εκμεταλλευτούν τα προνόμια που δίνει το αμερικανικό κράτος στους στρατευμένους: εκείνη να αποκτήσει κοινωνική ασφάλιση και να πάρει την πολυπόθητη ινσουλίνη που θα την κρατήσει ζωντανή και εκείνος να συγκεντρώσει κάποια χρήματα για να εξοφλήσει ένα παλιό χρέος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00