Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νικήτας Κορωνάκης: Άκουσε τη Ματίνα Παγώνη και έβγαλε τη γραβάτα στην τελευταία εκπομπή του καλοκαιριού (Βίντεο)

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα το πρωί στην καλοκαιρινή… έκδοση της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» με παρουσιαστές τον Νικήτα Κορωνάκη και την Βελίκα Καραβάλτσιου καθώς το τηλεοπτικό δίδυμο θα δώσει τη σκυτάλη πίσω στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ανθή Βούλγαρη από την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο φινάλε της σημερινής ξεχωριστής εκπομπής ο Νικήτας Κορωνάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν από την αρχή του καλοκαιριού για να βγει η εκπομπή στον αέρα και τους τηλεθεατές ενώ αποφάσισε να ακούσει και τις στυλιστικές συμβουλές που του έδωσε η Ματίνα Παγώνη.

«Φτάσαμε στο τέλος της καλοκαιρινής Κοινωνίας Ώρα Mega… Να ευχαριστήσω την Στέλλα Στυλιανού, που ήταν μαζί μου τις πρώτες δύο εβδομάδες, τη Μαριλένα Γεραντώνη και στη Βελίκα Καραβάλτσιου. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Mega, τον Σταμάτη Μαλέλη, τον Σπύρο Δράκο κι όλους αυτούς που συνετέλεσαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα και σας κρατήσαμε καλή παρέα πιστεύουμε το καλοκαίρι.

Από Δευτέρα επιστρέφουν στις 5 το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη με όλη την επιτυχημένη ομάδα του Κοινωνία Ώρα Mega για να σας κρατήσουν ένα ζεστό χειμώνα με την επικαιρότητα, τα καλά και τα κακά. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί και κάναμε αυτήν την εκπομπή. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Να είστε καλά».

 

https://youtu.be/LsXC8cYGvJc

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής έβγαλε τη γραβάτα του για να αλλάξει λίγο από το σοβαρό στυλ της ενημέρωσης που τον χαρακτηρίζει ακολουθώντας έτσι τις στυλιστικές συμβουλές που του είχε δώσει η Ματίνα Παγώνη σε προηγούμενη εκπομπή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου