Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι νέες φωτογραφίες από τον ενός ετών γιο του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να λατρεύει το μπάσκετ αλλά η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η οικογένεια και τα παιδιά του. Ο επιτυχημένος παίκτης του NBA έχει αποκτήσει με τη σύζυγο του, Μαράια, δυο παιδάκια. Συγκεκριμένα, δυο αξιαγάπητα και πανέμορφα αγοράκια, τον Λίαμ Τσάρλς και τον Μάβερικ Σέι.

Ο μεγαλύτερος γιος του, Λίαμ, έχει κλείσει ήδη τα τρία ενώ ο μικρότερος, ο Μάβερικ μόλις έγινε ενός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του μικρότερου γιου του με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο μικρός Μάβερικ κάθεται κάτω και κρατά έναν πίνακα που γράφει «χρόνια πολλά Μάβερικ». Ο πατέρας του μικρού έγραψε στη λεζάντα θέλοντας να του ευχηθεί: «Χρόνια πολλά».

Από την άλλη, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των γιών του, Μαράια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες του μικρού Μάβερικ από την μέρα της γέννησης του μέχρι την τωρινή μέρα των γενεθλίων του. Σε αυτές τις πέντε νέες φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τον μικρό Μάβερικ να παίζει με τα μπαλόνια του, να τρώει τούρτα φορώντας γυαλιά ηλίου και να κοιμάται όντας μωρό.

Η Μαράια, ως χαρούμενη και περήφανη μητέρα έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών: «Χαρούμενα πρώτα γενέθλια μωρό μου. Το χαμόγελό σου είναι ακαταμάχητο, το γέλιο σου ζεστό και ο τροφαντός πισινός σου αξιαγάπητος. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά σου».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ φέτος αγωνίζονται για την Εθνική Ελλάδος και συνεχίζουν τις προπονήσεις για το Ευρωμπάσκετ 2022. Ο ίδιος αισθάνεται συγκινημένος που θα φορέσει τα γαλανόλευκα μαζί με όλα τα αδέρφια του. Σε ανάρτηση που συνόδευσε την κοινή φωτογραφία με τα τρία αδέρφια του να φορούν τη νέα εμφάνιση της Εθνικής ομάδας  έγραψε «Ευλογημένος που μπορούμε να το κάνουμε αυτό παρέα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00