Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ιωάννα Τούνη: Δεν είναι σίγουρη ποιος είναι πρωθυπουργός (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη περνά πλέον μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της μέσα στο σπίτι, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Μέσα στον ελεύθερο χρόνο που έχει, η instagrammer ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας πολλά βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Μπορεί η δραστηριότητά της να είναι πιο έντονη στο Instagram, αλλά η ίδια έχει μπει δυναμικά και στην πλατφόρμα του TikTok, αναρτώντας διάφορα χιουμοριστικά βίντεο.

Σε ένα βίντεο μάλιστα, το οποίο ανέβασε χθες μέσα από το προφίλ της, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε «άσχετη με την πολιτική». Είναι χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα σε όσα έγραψε, άφησε πολλά ερωτηματικά σχετικά με το εάν γνωρίζει πράγματι, ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Στο κλιπ εμφανίζεται να τρώει σοκολάτα με απορία στο βλέμμα και πάνω στο βίντεο γράφει: «Όταν βρίσκεσαι καταλάθος σε παρέα που μιλάει για πολιτική και εσύ δεν είσαι σίγουρη ούτε για το ποιος είναι ο πρωθυπουργός».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ρώτησε τους ακόλουθούς της: «Κανένας άλλος άσχετος με πολιτική εδω;».

 

Δείτε το βίντεο

«Δεν μου κάνει εντύπωση γλυκιά μου» – Αντέδρασαν οι χρήστες

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη εκτός από πολλά likes απέσπασε και αρνητικά σχόλια. Πολλοί από τους χρήστες δεν βρήκαν αστείο το γεγονός ότι ενδέχεται να μην γνωρίζει τον πρωθυπουργό της χώρας. «Κατάντια», «Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από σένα», «Θα έπρεπε να σε ανησυχεί λίγο αυτό», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στη δημοσίευσή της.

Δείτε περισσότερα παρακάτω

touni_22222
touni111111
touni222
tiktotouni44
touni3

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου