Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ερωτευμένοι σε κρυφούς παραδείσους – Οι επιλογές των σταρ της Showbiz για το καλοκαίρι (Εικόνες)

Άφησαν για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις τους και απέδρασαν σε αγαπηµένους προορισµούς, για να περάσουν όµορφες καλοκαιρινές ηµέρες και νύχτες αγκαλιά! Τα ερωτευµένα ζευγάρια της showbiz επέλεξαν όµορφες παραλίες και κρυφούς παραδείσους, µε την Κύθνο να πρωταγωνιστεί στις προτιµήσεις τους.

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τηλεοπτική «Βάνια», που βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, και ο τραγουδιστής είναι µαζί αρκετό καιρό και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, το ζευγάρι συγκατοικεί µαζί µε τον γιο της Ματίνας Νικολάου και όλοι µαζί περνούν όµορφες στιγµές. Οι δυο τους, ύστερα από µια δύσκολη σεζόν, έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στο κοντινό «διαµάντι» των Κυκλάδων, την Κύθνο, για να ξεκουραστούν και να γεµίσουν τις µπαταρίες τους. Παράλληλα, δηµοσίευσαν και αρκετά κοινά τους στιγµιότυπα στα social media, δείχνοντάς µας πόσο ερωτευµένοι είναι.

2

Το ίδιο νησί επισκέφθηκε και ο µέχρι πρότινος coach του «GNTM» και νυν κριτής στον νέο κύκλο του ριάλιτι, ο εντυπωσιακός, αλλά και χαµηλών τόνων συνάµα, Γιώργος Καράβας µε τη σύζυγό του, Ραφαέλακαι τα παιδιά τους. Το ζευγάρι, που είναι 11 χρόνια µαζί, λίγο καιρό µετά την πρώτη του απόβαση στο νησί, χωρίς τα µικρά, επέστρεψε ξανά εκεί και απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγµές χαλάρωσης λίγο πριν από το ξεκίνηµα των επαγγελµατικών υποχρεώσεων του εντυπωσιακού µοντέλου στην τηλεόραση.

1_2

Την ίδια ώρα, έναν µεγάλο έρωτα ζουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, που, µετά την ολοκλήρωση του «Survivor», έχουν γίνει αχώριστοι! Ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και το µοντέλο έκαναν ήδη διακοπές στη Σάµο, αλλά βρέθηκαν και στον τόπο καταγωγής της Αλεξάνδρας, το Αστρος Κυνουρίας στην Πελοπόννησο, ενώ τώρα συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κω. Οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό resort στην περιοχή Μαρµάρι και η Αλεξάνδρα µοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το γεύµα που απόλαυσαν µαζί στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τους είδαµε να κάνουν και ιππασία την ώρα του ηλιοβασιλέµατος.

3

Τα τελευταία χρόνια ο καλοκαιρινός προορισµός για την οικογένεια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα είναι ένας και ακούει στο όνοµα Τήνος. Το πανέµορφο νησί των Κυκλάδων µάγεψε τη διάσηµη οικογένεια, η οποία αποφάσισε να αγοράσει σπίτι, ώστε να µπορεί εκεί να πηγαίνει µε την πρώτη ευκαιρία. Αυτό έκανε το ζευγάρι και το φετινό καλοκαίρι, λίγο καιρό µετά το τέλος των επαγγελµατικών τους υποχρεώσεων στην πρωτεύουσα. Η Ρούλα Ρέβη, όπως πάντα, δεν σταµατάει να µοιράζεται µε τους διαδικτυακούς της φίλους πλήθος φωτογραφιών από το αγαπηµένο της νησί, πότε µε την ίδια ή και τον σύζυγό της και πότε µε τα δίδυµα παιδιά τους.

 

Στην Πάρο

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε έναν παραδοσιακό γάµο στην Κρήτη το 2019 και, όσο περνούν τα χρόνια, είναι ακόµα πιο ερωτευµένοι. Το ζευγάρι, για ακόµα ένα καλοκαίρι, περνά µοναδικές στιγµές στις διακοπές του, αφού επέλεξαν την Πάρο για να περάσουν λίγες στιγµές χαλάρωσης. Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν από λίγες ηµέρες είχε τα γενέθλιά του (έκλεισε τα 57) και η Σοφία Μαριόλα θέλησε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram ένα κοινό τους βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται να διασχίζουν τα κύµατα µε το σκάφος τους.

4

Τον Σεπτέµβριο του 2021 ο Κώστας Σόµµερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς ο γιος τους, Ιάσονας, ήρθε στον κόσµο. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο µετά, είναι έτοιµοι να βιώσουν την ίδια χαρά, µιας και περιµένουν το δεύτερο παιδάκι τους, το οποίο είναι κοριτσάκι. Το ζευγάρι, που πλέει ξανά σε πελάγη ευτυχίας, «οργώνει» τα ελληνικά νησιά µαζί µε τον γιο τους και µετά την Κρήτη και τη Σαντορίνη επισκέφθηκαν τη Ρόδο. Εκεί ο ηθοποιός και η νεαρή γυµνάστρια απολαµβάνουν τις βουτιές τους στις θάλασσες, τις οµορφιές του νησιού των ∆ωδεκανήσων, αλλά και τις παραδοσιακές λιχουδιές µαζί µε φίλους, όπως είδαµε και στα στιγµιότυπα που δηµοσίευσαν στα social media.

5

Τέλος, διακοπές στην Κεφαλλονιά πραγµατοποιούν αυτές τις ηµέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ευτυχισµένο ζευγάρι απολαµβάνει στιγµές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς στο όµορφο νησί του Ιονίου µε τους καλούς φίλους και κουµπάρους του, Γιάννη Ράπτη και Γιώργο Μπουκουβάλα. Σε ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις, οι δύο καλλιτέχνες, ευδιάθετοι, χαµογελαστοί και πιο ερωτευµένοι από ποτέ, καταγράφουν τα φωτογραφικά στιγµιότυπα και τα µοιράζονται στα social media. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός εξερευνούν την Κεφαλλονιά απολαµβάνοντας τη φύση, τον ήλιο και τη θάλασσα, µέχρι να επιστρέψουν πίσω στην πρωτεύουσα και στις υποχρεώσεις τους.

 

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00