Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ταινία «RISE»: Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι να κυνηγάμε τα όνειρά μας (Βίντεο)

Την οικογένεια Αντετοκούνμπο συνάντησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο Γιάννης, ο Θανάσης, ο Κώστας, ο Αλέξης και η μητέρα τους, Βερόνικα, μίλησαν για την ταινία «RISE» στο Μega.

Οι Αντετοκούνμπο μίλησαν για την ταινία «Άνοδος – Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» που αφορά στη ζωή τους, καθώς επίσης και για τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτήν.

«Με πήραν τηλέφωνο από την Disney το 2018 και μου είπαν να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μας. Μια ταινία για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς μας και τις επιλογές», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Το συζητήσαμε, μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε», συνέχισε.

Από τη μεριά του ο Θανάσης, τόνισε ότι πολλά παιδιά θα ταυτιστούν με πολλούς χαρακτήρες της ταινίας. «Παιδιά που περνάνε το ίδιο θα το νιώσουν στο πετσί τους το συναίσθημα αυτό».

Στη συζήτηση μπήκαν και τα μικρότερα αδέρφια, Κώστας και Αλέξης, λέγοντας πως δεν έχουν βιώσει τον ρατσισμό όπως τα αδέρφια τους.

«Δεν έχω δεχτεί ρατσισμό στο σχολείο. Πιστεύω ότι όποιος φέρεται έτσι, δεν έχει μεγαλώσει με σωστές αξίες».

«Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι επειδή πολλοί μας αγάπησαν και μας έκαναν να νιώσουμε ότι είναι το σπίτι μας», είπε ο Θανάσης.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η οικογένεια μέσα από την ταινία είναι ότι κανείς δε θα πρέπει να εγκαταλείπει τα όνειρά του.

«Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις ό,τι και αν σου λένε οι άλλοι», σημείωσε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00