Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανάρτηση που απαντά στις φήμες χωρισμού

Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλάνη.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τον Ιούλιο έκαναν χωριστές διακοπές και απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα, το μοντέλο βρέθηκε στη Χαλκιδική χωρίς την δημοσιογράφο ενώ στην παρέα υπήρχε και η Κατερίνα Δαλάκα. Η κάμερα τους αποθανάτισε και όλοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο μεταξύ τους.

Τώρα, μία ανάρτηση έρχεται να «μπερδέψει» τους follower τους, καθώς ο Βασάλος έκανε repost ένα instagram story της Βαλαβάνη από έξοδό τους με παρέα.

Συγκεκριμένα, έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δημοσίευσε η αγαπημένη του από ένα πανηγύρι που επισκέφτηκαν με φιλικά τους πρόσωπα και απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσους τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Η ανάρτησή του

Ενοχλημένοι με τις φήμες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αρκετά ενοχλημένοι από τις φήμες για τους δήθεν χωρισμούς τους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ το μοντέλο και η δημοσιογράφος έχουν ήδη φύγει για κοινές διακοπές, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους και να μην παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00