Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κώστας Σόμμερ: Η εγκυμονούσα σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της (Βίντεο)

Τις διακοπές τους στη Ρόδο απολαμβάνουν, ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, λίγο καιρό πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη make up artist, που διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα του νησιού μαζί με φίλους. Μεταξύ αυτών, είναι  και η Μαρία Καλάβρια, η οποία ανέβασε στο προφίλ που έχει στο Instgaram ένα βίντεο με την εγκυμονούσα. Στο συγκεκριμένο story, η Μαρία Καλάβρια δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της Βαλεντίνης Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηθοποιός και η make up artist υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, πέρυσι και λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Αλίμου.

«Ήθελαν πολύ να έχουν μια μεγάλη οικογένεια, ωστόσο δεν περίμεναν πως η δεύτερη εγκυμοσύνη θα τους χτυπήσει τόσο νωρίς την πόρτα. Είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν την εξέλιξη», είπε στο περιοδικό ΟΚ!, πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου