Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μπρούνο Τσιρίλο: Χαμογελά και πάλι μετά το διαζύγιό του

Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χώρισε από την Έλενα Ασημακοπούλου και γυρίζει σελίδα στη ζωή του.

Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του, με την ηθοποιό να ανακοινώνει μέσω Instagram ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πλέον, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη νέα τους ζωή, με την Έλενα Ασημακοπούλου να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Μπρούνο Τσιρίλο να έχει μετακομίσει στην Ιταλία.

Εκεί τον επισκέπτεται συχνά η Μαρία – Ροζάρια. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές στο Κάπρι. Μπαμπάς και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ χαμογελά ξανά και με ανάρτησή του στα social media στέλνει το δικό του μήνυμα.

Στο τελευταίο του ποστ ποζάρει στον φακό ευδιάθετος και στη λεζάντα γράφει: «To χαμόγελο κρατάει μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να κρατήσει μια ζωή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Cirillo (@brcirillo)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου