Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

H ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη μητέρα του, έναν χρόνο μετά την απώλειά της

Πριν έναν χρόνο, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχασε τη μητέρα του, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδεψε με μερικά τρυφερά λόγια.

«Χρυσή μου μανούλα σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγες σαν άγγελος για να μας προσέχεις. Πάντα εδώ το χαμόγελο και η καλοσύνη σου πάντα στην καρδιά μου», έγραψε στην ανάρτησή του.

296071885_465188405068343_5441501245951366278_n

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Αννίτα Πάνια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε μιλήσει για την απώλεια της μητέρας του, τις τελευταίες στιγμές του μαζί της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον θάνατο ανθρώπων που είναι σημαντικοί για τον ίδιο.

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη» και πρόσθεσε:

«Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου