Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ζούσα έντονα τη ζωή μου – Τώρα με το παιδί δεν μπορώ να το κάνω αυτό

Μια εξομολόγηση που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την ζωή του – «Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο γύρισμα, τελείωνε το γύρισμα, πήγαινα στην πρόβα, μετά έβγαινα μέχρι το πρωί non stop»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος κι η σύντροφός του Σάρα Κόνερ μίλησαν στο περιοδικό «ΟΚ» και στον Γιώργο Πράσινο για τη γνωριμία τους και τα νέα δεδομένα στη ζωή τους με την έλευση του παιδιού τους.

Χρήστο, σου λείπει κάτι από την εποχή που ήσουν εργένης και ζούσες στην Αθήνα;

Χρήστος: Το γεγονός ότι μπορούσα ανά πάσα ώρα και στιγμή να σηκωθώ και να κάνω ό,τι ήθελα, να πάω όπου ήθελα. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα με το παιδί, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αλλά τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που ζούσε έντονα τη ζωή του.

Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο γύρισμα, τελείωνε το γύρισμα, πήγαινα στην πρόβα, μετά έβγαινα μέχρι το πρωί non stop και το Σαββατοκύριακο, όταν δεν είχα γυρίσματα, συνέχιζα να παρτάρω.

Ταυτόχρονα, έκανα πολύ ωραίες δουλειές για τις οποίες είμαι πολύ περήφανος. Έχω παίξει με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο “Χορεύοντας στη σιωπή”, ήμουν στο Εθνικό Θέατρο για τέσσερα χρόνια σε σπουδαία έργα, δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς, όπως ο Δημήτρης Καταλειφός και η Μπέτυ Βαλάση, με εξαιρετικούς σκηνοθέτες, όπως ο Κώστας Τσιάνος.

Επίσης, σε τηλεοπτικές σειρές όπως ο “Έρωτας” με την Κοραλία Καράντη και τον Γρηγόρη Βαλτινό, το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” με τον Χάρη Ρώμα, τις “Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα“, τη “Λόλα“, σειρές που έχουν γράψει για μένα.

Αλήθεια, μέσα από εφαρμογή γνωριμιών γίνατε ζευγάρι;

Χρήστος: Είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που έχει να κάνει μόνο με καλλιτέχνες, το Raya.

Σάρα: Ναι, πριν από πέντε χρόνια. Το Raya ήταν ακόμα στην αρχή του και έπρεπε να εργάζεσαι στην καλλιτεχνική βιομηχανία, να είσαι διαπιστευμένος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σήμερα, έχω να μπω από τότε.

Χρήστος: Ούτε εγώ έχω μπει

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00