Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Τις διακοπές του στη χώρα μας απολαμβάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος εθεάθη μαζί με την σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς, στη Ζάκυνθο.

Το No4 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις κάνει ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις και ξεκουράζεται, απολαμβάνοντας της ομορφιές του νησιού.

Το ζευγάρι μετά το Βερολίνο, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, «ψήφισε» Ιόνιο για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

Ποια είναι η Θεοδώρα Πεταλάς

Η 26χρονη Θεοδώρα γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα.

Ο μπαμπάς της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας, Willem-Alexander.

Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2004, όταν εκείνη ήταν εννέα ετών, στην ολλανδική πόλη Delft.

 

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε» περιέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη γνωριμία τους, σε συνέντευξή του το 2021.

«Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» είχε συμπληρώσει.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00