Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Το πρώτο της μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της - «Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της» γράφει ο Μάκης Δελαπόρτας για την ηθοποιό.

Πολύ δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για την Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και όπως δήλωσε «ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χειρότερα».

«Υπάρχει πιο σκούρο χρώμα από τη μοναξιά; Μαύρο, κατάμαυρο. Είμαι σε μια καραντίνα. Βέβαια, σε μια καραντίνα εννέα στρεμμάτων, 200 ελιών και των λατρεμένων μου ζωντανών, μέσα στον πεντακάθαρο αέρα μου. Βλέπετε, είμαι τυχερή, το σπίτι μου βρίσκεται ακριβώς πάνω σε ένα μπουγάζι.

Κι έχω πάντα, μα πάντα, αγέρα που τον λατρεύω. Ευτυχώς, η γραμματέας και βοηθός μου, η Νίνο, αρρώστησε ελαφρά, πολύ ελαφρύτερα από μένα. Κι έτσι μπόρεσε να μου συμπαρασταθεί τέλεια, όπως πάντα. Μοναδική παρηγοριά μου, τα συνεχή και ακατάπαυστα τηλεφωνήματα των φίλων μου», είπε η ίδια στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/7) η Μαίρη Χρονοπούλου δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περιστοιχισμένοι από οικογένειες. Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη. Εκτός από 2 αγαπημένες ξαδελφούλες. Τελικά όμως, πιστεύω πως κανείς δεν άκουσε τη φωνή του «αίματος» ποτέ! Έτσι, νιώθω ότι τελικά έχω μια τεράστια (!) οικογένεια.

Αυτή των κοντινών μου φίλων κι αυτή των χιλιάδων φίλων που δεν γνωρίζω. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση ανθρώπων που δεν συναντηθήκαμε ποτέ, μα που τα ολόθερμα μηνύματά τους -και οι ευχές τους- με έκαναν να νιώσω ότι έχω την πιο πολυμελή οικογένεια. Άγνωστες φίλες και άγνωστοι φίλοι, ευχαριστώ! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Όλα γίναν ευκολότερα χάρη σε σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Η αναρρωνύουσα Μαιρούλα σας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00