Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ανδρέας Μικρούτσικος: Άλλαξε χέρια το σπίτι του στη Μήλο

Μικρούτσικος

Άλλαξε χέρια το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο, που πολλές φορές αποτέλεσε «καταφύγιο» για τον δημοφιλή καλλιτέχνη και παρουσιαστή. Το ακίνητο βγήκε χθες στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 335.000 ευρώ, με τη διαδικασία να ξεκινά στις 10 το πρωί και να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Τελικά κατακυρώθηκε στις 336.650 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτος όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ. Επισπεύδουσα ήταν η doValue και μαζί βγήκε ένα ακόμη όμορο μικρό αγροτεμάχιο, έκτασης 370 τ.μ., μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, με τιμή εκκίνησης 3.200 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η περιοχή των Μαύρων Γκρεμνών βρίσκεται δυτικά του αεροδρομίου και των αλυκών της Μήλου σε μικρή απόσταση από την παραλία της Αχιβαδολίμνης, ενώ το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την επαρχιακή οδό, αλλά και καλή θέα προς τη θάλασσα και τον Αδάμαντα. Το ακίνητο αποκτήθηκε το 1993, ενώ από την εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής που κατασκευάστηκε. Επίσης ο βαθμός συντήρησης του κτιρίου χαρακτηρίζεται ως συνήθης.

Και τα δύο ακίνητα βαρύνονται με προσημείωση ποσού 100.000 ευρώ υπέρ της Eurobank από τις 16/1/2009 και με την κατάσχεση για το ίδιο ποσό που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως είναι γνωστό, υπέστη κατά το παρελθόν οικονομική καταστροφή. με αποτέλεσμα εδώ και μια εξαετία τουλάχιστον να απειλείται η προσωπική του περιουσία. Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει λόγο για «διωγμό», καθώς μετά την πτώχευση «μου πήραν ό,τι είχα και δεν είχα και με κυνηγούσαν οι τράπεζες», όπως είπε. Ανέφερε μάλιστα ότι «είχα σπίτια στην Πάτρα, στο Ντράφι, στην Κηφισιά, στη Μήλο και επί έναν χρόνο έρχονταν κλήσεις για πλειστηριασμούς».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 15 Ιουλίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00