Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αιχμηρή ανάρτησή του για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Θέση για την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό, πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο σκηνοθέτης παρότι κρίθηκε ένοχος για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς, εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ και το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) βγήκε από τις φυλακές.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που αποφεύγει να τοποθετείτε δημοσίως, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε story του στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος. Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης… Ήταν θέμα περιέργειας».

 

Η ανάρτησή του

 

Η στιγμή της αποφυλάκισης

Λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και αφού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δυο βιασμούς, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επιστρέφει σπίτι του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00