Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δώρα Χρυσικού για τη δίκη Λιγνάδη: «Είναι μια μέρα δύσκολη, μία ντροπιαστική ημέρα»

Χρυσικου

Δηλώσεις παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού και σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς, ο σκηνοθέτης πλήρωσε μια εγγύηση κι αφέθηκε ελεύθερος, με την προϋπόθεση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα», η Δώρα Χρυσικού σχολίασε:

«Νομίζω ότι αυτό που λέω εγώ τώρα, αντανακλά την φωνή πολλών ανθρώπων. Είναι μια μέρα δύσκολη, μία ντροπιαστική ημέρα για την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια απόφαση που νομίζω ότι είναι αντίθετη στο λαϊκό αίσθημα, υπό τη μορφή απόδοσης δικαίου. Η απόφαση της αναστολής πάγωσε το Πανελλήνιο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως είναι άδικο, περιπτώσεις όπου οι κατηγορίες δεν είναι τόσο σοβαρές να δικάζονται με αυστηρότερες ποινές και άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, να αφήνονται ελεύθεροι.

«Ο μέσος πολίτης αισθάνεται ότι μια καθαρίστρια είναι αυτή τη στιγμή στη φυλακή, επειδή πλαστογράφησε ένα πτυχίο για να μπορέσει να δουλέψει και ένας άνθρωπος που πρωτόδικα καταδικάζεται για δύο βιασμούς ανηλίκων, βγαίνει. Για το μυαλό ενός πολίτη είναι μια παράδοξη απόφαση», τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου