Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης, μήνυμα για έναν καθαρότερο κόσμο»

Μπιμπίλας

Φυλάκιση 12 χρόνων υποβλήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για δύο από τις τέσσερις πράξεις βιασμού για τις οποίες δικάστηκε.

Για την απόφαση του δικαστηρίου τοποθετήθηκε στα social media ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Πιο αναλυτικά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης! Σεβόμαστε την Δικαιοσύνη κι αυτό που αποφάσισε είναι μήνυμα για έναν καθαρότερο κόσμο, χωρίς κακοποιητικές εξουσίες και προσβολές της ελευθερίας του ατόμου!».

 

Δείτε την ανάρτησή του:

bibilasgialignadi22

 

Αξίζει να αναφερθεί πως οι αποφάσεις που έλαβε το δικαστήριο για την ενοχή και τα ελαφρυντικά ελήφθησαν κατά πλειοψηφία. Μειοψήφισαν τρεις και συγκεκριμένα η πρόεδρος του δικαστηρίου, ένορκος και μία σύνεδρος. Μάλιστα, η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε ψηφίσει υπέρ της αθώωσης του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών για τις οποίες δικάστηκε. Ακόμη η πρόεδρος τάχθηκε με την ψήφο της και υπέρ της αναγνώρισης των δύο ελαφρυντικών που ζήτησε ο κατηγορούμενος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου