Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Night Out: Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον Κούλλη Νικολάου

Απόψε, Τετάρτη 13 Ιουλίου, στη 01:10 στο MEGA, το λεωφορείο του «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και μεταφέρει τους επιβάτες του στις πιο τολμηρές περιπέτειες και extreme εμπειρίες.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον Κούλλη Νικολάου και η ανάκριση ξεκινά με τις πιο τρελές ερωτήσεις.

ΚΟΥΛΛΗΣ_ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στην πρώτη του δοκιμασία, ο καλεσμένος επιβιβάζεται σε όχημα 4×4 και ετοιμάζεται για μια απαιτητική off road διαδρομή γεμάτη με λακκούβες και λάσπη.

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Κούλλης Νικολάου παίζουν «Θάρρος ή Αλήθεια», με τον καλεσμένο να κάνει στο πλαίσιο του παιχνιδιού μια τηλεφωνική φάρσα στη Σοφία Βογιατζάκη, με την οποία συνεργάζονται στην Κύπρο, στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, ο Κούλλης Νικολάου συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant» για μια εξομολογητική συζήτηση. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παραγωγός μιλά για τα παιδικά του χρόνια, για την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και το β’ κύκλο της σειράς, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Συντελεστές:
Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
Executive Producer: Make it Productions
Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00