Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αναστασία Παντούση – Ιωάννης Παπαζήσης: Το νέο ζευγάρι της πόλης; – Οι φωτό που φούντωσαν τις φήμες

Παντούση - Παπαζήσης

Στο Θέατρο Πέτρας παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου.

Σε μία εξαιρετική διανομή, μεταξύ άλλων, τον ρόλο του Προμηθέα ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου, τον ρόλο του Ωκεανού ο Αλέκος Συσσοβίτης και τον ρόλο του Ερμή ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε από κοντά την παράσταση και χειροκρότησε τους πρωταγωνιστές, ανάμεσα στους οποίους και η ηθοποιός Αναστασία Παντούση.

Αλλωστε οι φήμες την θέλουν τους τελευταίους μήνες να διατηρεί δεσμό με τον Ιωάννη Παπαζήση. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!» Ιωάννης Παπαζήσης είπε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό».

Όσο για την Αναστασία Παντούση, ο Ιωάννης Παπαζήσης αρκέστηκε να πει: «Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε.

Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.

 

Δείτε τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση να ποζάρουν μαζί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου