Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ηλίας Μπόγδανος: Aποχαιρετά το «X-Factor» – «Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Μπόγδανος

To δικό του «αντίο» στο X-Factor είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που βρισκόταν στα backstage του μουσικού show θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του και να μοιραστεί με το κοινό του τα συναισθήματα που έχει, τώρα που ο διαγωνισμός έριξε την αυλαία του.

Φυσικά, έδωσε και τα συγχαρητήριά του στην Κατερίνα Λαζαρίδου, την παίκτρια από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η οποία αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του X-Factor.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο να τραγουδάει στη σκηνή του διαγωνισμού και κάτω από αυτή έγραψε: «Το υπέροχο ταξίδι του @xfactorgreece έφτασε στο τέλος του! Τα συναισθήματα ανάμεικτα, μιας και ήδη μου λείπουν οι στιγμές στο πλευρό όλων των παιδιών μας, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και να θυμάστε παιδιά, το ταξίδι σας αρχιζει τώρα! Ειναι τιμή μας που προσπαθήσαμε να σας στηρίξουμε σε αυτες τις τόσο σημαντικές για εσάς στιγμές εκεί πίσω στα backstage. Μια τεράστια αγκαλιά στην κριτική μας επιτροπή, τον Ανδρέα Γεωργίου και φυσικά την αγαπημένη μου Κατερίνα Λιόλιου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές μαζί! Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας τόσους μήνες. Συγχαρητήρια στην καταπληκτική Κατερίνα Λαζαριδου για την πρώτη θέση και φυσικά στον τόσο ξεχωριστό Άγγελο Αρχανιωτακη για την δεύτερη! Τα καλύτερα έρχονται! Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00