Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Χώρισε και ο «Νικηφόρος» του «Σασμού»

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του πρωταγωνιστή του «Σασμού» Γιώργου Αμούτζα και της Έλενας Πιερίδου, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Τατουάζ». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» και η σύντροφός του αποφάσισαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατάνε μαζί.

Έτσι, έπειτα από περίπου έναν χρόνο σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο η Έλενα Πιερίδου, τότε που οι πρώτες φήμες χωρισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Από την άλλη, ο Γιώργος Αμούτζας, που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση «Φιλοκτήτης», πρόσφατα είχε δηλώσει: «Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού». Η Έλενα, μάλιστα, διέγραψε από το προφίλ της στο Instagram τις φωτογραφίες που είχε με το νεαρό ηθοποιό και σταμάτησε να τον ακολουθεί. Η ηθοποιός βρίσκεται τώρα στην Κύπρο και συζητά ήδη επαγγελματικές προτάσεις εκεί.

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11 Ιουλίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου