Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Απόστολος Ρουβάς: «Μπορεί να λέγομαι Ρουβάς, αλλά είμαι ο Απόστολος και έχω τη δική μου προσωπικότητα»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor, καθώς και στην προσωπικότητά του.

Ο σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον αδερφό του, Σάκη.

«Έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω πρώτα μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Όταν του είπα πως θα πάω στο Survivor, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος, ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει, αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω των υποχρεώσεων του. Χάρηκε πολύ όμως, όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει “ο αδερφός του Σάκη Ρουβά” κι είναι φυσιολογικό κι επόμενο, γιατί ο Σάκης είναι πολύ γνωστός κι η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος, αυτή είναι. Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Δεν με ενοχλεί κιόλας, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι. Απλά θα ήθελα να περάσω στον κόσμο, να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος και έχω την προσωπικότητά μου. Δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιονδήποτε ή να κρίνουν τα θέλω μου ή το γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω και τι δεν έχω ανάγκη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε πως μπορεί να λέγεται «Ρουβάς», αλλά έχει ξεχωριστή προσωπικότητα από τον αδερφό του και δεν πρέπει κανείς να τους συγκρίνει.

Όσο για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του, Φανή ανέφερε: «Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε πρώτα. Θεώρησα πως επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια, έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε, γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά, να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε εμείς και με τον τρόπο που θα θέλαμε».

«Μετά όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας», δήλωσε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην απόφασή του να εγκαταλείψει την Αθήνα. «Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, οπότε έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου