Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Έπαιζα και δεν ήξερα τι παίζω, είχα βαρεθεί η ίδια» (Βίντεο)

“Δεν ήξερα από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και μετά δεν τα παρατάς” εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» το μεσημέρι της Τρίτης στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην θεατρική της διαδρομή αλλά και στη στιγμή που… δεν καταλάβαινε τι έπαιζε στη σκηνή!

Πιο συγκεκριμένα, η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε μια φλεγμονή στο θέατρο, σκηνοθετίτιδα λέγεται και δεν καταλάβαινα! Δηλαδή έπαιζα εγώ μέσα στην παράσταση και δεν καταλάβαινα τι έπαιζα. Λέω, «πείτε μου τι παίζω, εξηγήστε μου». Αυτό θυμάμαι πως με ενοχλούσαι. Επίσης με ενοχλεί ότι η μαμά μου, για παράδειγμα, μπορεί να μην ξέρει Τσέχοφ και να μην έχει διαβάσει τον Θείο Βάνια. Δεν πρέπει όταν πάει να δει την παράσταση να το καταλάβει το εργάκι;»

«Μου αρέσει η καινοτομία και έχω κάνει παραστάσεις με καινοτόμους σκηνοθέτες που ήταν αριστούργημα! Είναι διαφορετικό όμως από το άλλο που λέω, ότι πρέπει οπωσδήποτε να φανεί ο σκηνοθέτης. Όπως η τεχνική στον ηθοποιό δεν πρέπει να φαίνεται, έτσι και η σκηνοθεσία πρέπει να είναι από κάτω. Μου αρέσει πολύ και το καινούργιο, το σύγχρονο. Θα ήθελα να δω έναν προχωρημένο Θείο Βάνια αλλά να ακούσω και το κείμενο».

«Έχει τύχει να παίξω σε παράσταση και να έχω βαρεθεί η ίδια. Αναρωτιόμουν αυτός από κάτω γιατί να έρθει να την δει. Δεν ήξερα όμως από την αρχή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και μετά δεν τα παρατάς, άλλωστε δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο για να κρεμάσω τους συναδέλφους μου» συμπλήρωσε η Παναγιώτα Βλαντή στο ψυχαγωγικό, γυναικείο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου