Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Δάκης: Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή – Όταν μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η Λουκία Πλέσσα, αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιλώντας μάλιστα με περίσσιο θάρρος για τον δύσκολο αγώνα του.

Η μάχη με τον καρκίνο

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019, όταν ο 76χρονος τότε τραγουδιστής εμφανίστηκε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή και την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως συνέχιζε τις θεραπείες για τον καρκίνο, αλλά δεν σκεφτόταν τις μεταστάσεις.

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου, να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καλά. Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω. Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά φεύγει, θα φύγει… Αυτό λένε οι γιατροί, ότι φεύγει. Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο… Δεν σκέφτομαι τις μεταστάσεις… Συνεχίζω και τις θεραπείες…» έλεγε.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο αγαπημένος τραγουδιστής των 70’s, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης, είχε αποκαλύψει πώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο παχύ έντερο και οι γιατροί του έδιναν το πολύ έξι μήνες ζωής.

Όπως είχε πει τότε, η περιπέτειά του ξεκίνησε ένα βράδυ που είχε φοβερούς πόνους στην κοιλιά του. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να τον χειρουργήσουν». Λίγο αργότερα ξεκίνησαν οι χημειοθεραπείες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00