Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Το ατύχημα της Μπάγιας Αντωνοπούλου στα βράχια της Πειραϊκής – Γλίτωσε τα χειρότερα

Γλίτωσε τα χειρότερα η παρουσιάστρια του Mega, Μπάγια Αντωνοπούλου, όταν βρέθηκε με το αυτοκίνητό της μία ανάσα από το να κάνει… βουτιά στα νερά της Ακτής Κουντουριώτου!

Λόγω μίας αβλεψίας η νεαρή δημοσιογράφος και πρώην μοντέλο είδε το όχημά της να κυλά προς τα βράχια, ενώ θα μπορούσε να είχε τουμπάρει και παράλληλα αυτή να τραυματιστεί.

Πότε πήγε να γίνει το ατύχημα

Ήταν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την παρουσίαση της πρεμιέρας της εκδήλωσης των «Ημερών Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά. Λίγο πριν είχε παρκάρει το όχημά της πλησίον των γραφείων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Τα πάντα δούλεψαν στην εντέλεια στο υπαίθριο event στην Πλατεία Αλεξάνδρας κι έτσι στις 20:00, η Μπάγια κατευθύνθηκε στο αμάξι της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είχε ξεχάσει πως είχε ταχύτητα στο κιβώτιο του αυτοκινήτου και, όπως είναι φυσικό, αυτό αντέδρασε σπασμωδικά με το γύρισμα της μίζας.

Η κλίση δε του οδοστρώματος ήταν τέτοια που οδήγησε ακαριαία το όχημα στα βράχια. Ήταν συνεπώς εξαιρετικά δύσκολο για την Μπάγια να αντιδράσει άμεσα και να αποφύγει το ατύχημα. Παρά τον τρόμο της, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο άσχημα, αφού δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Στο συμβάν μαζεύτηκε κόσμος, μέχρι και αργά το βράδυ, όταν κατέφτασε ο γερανός για να ανασύρει το αυτοκίνητο της Μπάγιας από τα βράχια.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28/5

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00