Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί: Φέρεται να μηνύει το FBI για να πάρει εκδίκηση από τον Μπραντ Πιτ (Φώτο)

Η Αντζελίνα Τζολί είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε μέσο που διαθέτει, ώστε να εξασφαλίσει την κηδεμονία των παιδιών της, με βασικό της αντίπαλο τον Μπραντ Πιτ.

Η είδηση ότι η διάσημη ηθοποιός μήνυσε το FBΙ, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων έχουν πάρει «φωτιά».

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζολί φημολογείται ότι προχώρησε σε μία ανώνυμη καταγγελία, με σκοπό να μάθει περισσότερα αναφορικά με την έρευνα που διεξήχθη πριν από 6 χρόνια για το περιστατικό στο τζετ.

jolie-pitt
Αναλυτικότερα, το 2016 η διεύθυνση του FBI ξεκίνησε μία έρευνα σχετικά με την υποτιθέμενη κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ απέναντι στα παιδιά του, μετά από έναν καυγά με τον 15χρονο Μαντόξ. Το συμβάν μεταφέρθηκε στις αρχές από ανώνυμη κλήση, αλλά ο Πιτ ήταν αθώος, σύμφωνα με τους αρμόδιους της έρευνας. Η Τζολί δεν άφησε να περάσει και πολύς χρόνος για να υποβάλει την πολύκροτη αίτηση διαζυγίου.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αγωγή, που κατατέθηκε, σύμφωνα με τον νόμο, περί ελευθερίας της πληροφόρησης, ζητά λεπτομέρειες «σχετικά με την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια και στο οποίο συμμετείχαν η ενάγουσα και τα ανήλικα παιδιά της ως θύματα και μάρτυρες».

«Πριν από αρκετά χρόνια, ενώ η ενάγουσα, ο τότε σύζυγός της και τα παιδιά τους, που ήταν όλα ανήλικα τότε, ταξίδευαν με ιδιωτικό αεροσκάφος, ο σύζυγος φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά στην ενάγουσα και τα παιδιά», υποστήριξε η Doe στην αγωγή.

Σύμφωνα με την ίδια, το FBI διερεύνησε την υπόθεση, αλλά «ανακοίνωσε δημοσίως ότι κλείνει την έρευνά του για το περιστατικό χωρίς περαιτέρω ενέργειες».

Το νεότερο αίτημα της γυναίκας, σύμφωνα με την ιδια είναι να κατανοήσει «καλύτερα την έρευνα του FBI και να αποκτήσει πληροφορίες που είναι απαραίτητες».

H Doe προσδίδει στην αγωγή τον χαρακτηρισμό «δημόσια ιδιότητα» και επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη.

Νομικοί που μίλησαν σε ξένα μέσα δίνουν «εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες η αγωγή να έχει έχει κατατεθεί από την Τζολί, μιας και όλα συνδέονται μεταξύ τους».

Με φόντο τη μάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους που συνεχίζεται, μία πηγή από τον χώρο της νομιής δήλωσε: «Υπάρχει μικρό προηγούμενο για το FBI να μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με μια έρευνα που έκλεισε χωρίς κατηγορίες. Η Αντζελίνα πιθανότατα ψάχνει για ένα κομματάκι πληροφορίας, κάτι άλλο για να χρησιμοποιήσει εναντίον του Μπραντ Πιτ» και ότι «τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ έλαβαν πληροφορίες σχετικά με την έρευνα όταν το FBI έκλεισε την υπόθεση πριν από πεντέμισι χρόνια».

Η Amanda Kramer, η δικηγόρος που κατέθεσε την αγωγή εκ μέρους της Jane Doe, δήλωσε: «Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω την ταυτότητα της Jane Doe, η οποία έχει επιδιώξει να διαφυλάξει την ιδιωτική ζωή της οικογένειας. Η θέση μας είναι ότι τα θύματα και οι επιζώντες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα αρχεία των ομοσπονδιακών υπηρεσιών για τα εγκλήματα που βίωσαν ή κατήγγειλαν, όπως συνηθίζεται σε πολιτειακό επίπεδο, ώστε να μπορούν να υπερασπιστούν τη φροντίδα υγείας και τραύματος και τη νομική προστασία για τα παιδιά τους και τους ίδιους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου