Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Φιλ Κόλινς: Η πρώην σύζυγος του απείλησε να ευνουχίσει τον σύντροφο της επειδή χώρισαν (Φώτο)

Ο Οριάνε Τσέβεϊ είναι η πρώην σύζυγος του Φιλ Κόλινς με την οποία έχει χωρίσει από το 2008. Έκτοτε το ζευγάρι τράβηξε ο καθένας τον δρόμο του και οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους είναι απλά τυπικές.

Η Οριάνε έφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια μικρότερο της, τον 32χρονο Τομ Μπέιτς, ο οποίος ήταν συνοδός ενηλίκων και αυτοδιαφημίζονταν ως «σέξι διανοούμενος».

Η σχέση τους πέρασε από χίλια κύματα με πολλούς και άγριους τσακωμούς αλλά και περιόδους ανείπωτου έρωτα και πάθους. Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και χώρισαν η Οριάνε που έχει καταγωγή από την Ελβετία, επέμενε να βγαίνει ραντεβού με τον πρώην της, κάτι που ο Τομ της ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμβεί.

Μάλιστα του είχε ζητήσει να μείνουν μαζί για κάποιο διάστημα στην έπαυλη των 40 εκατομμυρίων δολαρίων, του Φιλ Κόλινς στο Μαϊάμι, καθώς εκείνος δεν έμενε εκεί. Τελικά το διαζύγιο δεν ήταν ένας φιλικός χωρισμός.

Από την ανταλλαγή εγγράφων σε σκληρή γλώσσα μεταξύ των δικηγόρων της Οριάνε και του Τομ, προκύπτει ότι τον έδερνε και τον κακοποιούσε με βία σωματικά ενώ μια φορά τον απείλησε λέγοντας του «ή εγώ ή θα σου κόψω τα γεννητικά όργανα».

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τομ κρυβόταν πίσω από την υπηρέτρια όταν τον κυνηγούσε για να τον ευνουχίσει η Οριάνε ενώ άλλες φορές της φώναζε (της υπηρέτριας) να τον βοηθήσει να βγει από το σπίτι για να σωθεί από το ξύλο που έτρωγε.

Πως γνωρίστηκαν

Όπως έχει γίνει γνωστό η Οριάνε μετά τον χωρισμό της με τον Φιλ Κόλινς, αναζητούσε την αγάπη, τον έρωτα και τη θαλπωρή σε εφήμερες αγκαλιές. Μέχρι που μια μέρα καθώς έψαχνε στο διαδίκτυο έπεσε πάνω στο Τομ σε μια σελίδα για συνοδούς ενηλίκων.

Μάλιστα ο Τομ που είχε το ψευδώνυμο «σεξι διανοούμενος» έγραφε κάτω από τα προσόντα του ότι έχει πτυχίο στη φιλοσοφία και τις πολιτικές επιστήμες.

Το ζευγάρι τελικά έδωσε ραντεβού και πήγαν και πέρασαν ένα ονειρεμένο βράδυ σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Μαϊάμι.

Έξαλλος ο Κόλινς

Στο μεταξύ ο Φιλ Κόλινς τα ξαναβρήκε με την Οριάνε και έμειναν πάλι μαζί στην έπαυλη του. Η Οριάνε όμως δεν ξέκοψε ποτέ από τον Τομ. Όταν το έμαθε ο Φιλ έγινε έξαλλος. Την πέταξε από το σπίτι και έβαλε αμέσως πωλητήριο. Κατάφερε να το πουλήσει για 40 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που διεκδικεί τώρα η Οριάνε χωρίς να έχει ελπίδες όπως λένε νομικοί κύκλοι να πάρει έστω και ένα μέρος του.

Οριάνε και Τομ

Όπως ήταν φυσικό η Οριάνε επέστρεψε (χωρίς ποτέ να έχει ξεκόψει) στον Τομ. Μάλιστα όπως ακούγεται στα πηγαδάκια της καλής κοινωνίας του Μαϊάμι, η Οριάνε για να κρατήσει τον Τομ τον έντυνε με πανάκριβα ρούχα, του έκανε πανάκριβα δώρα ενώ του νοίκιασε για 6.500 δολάρια το μήνα μια Aston Martin με τις πινακίδες του ίδιου του Τζέιμς Μποντ, επειδή το όνειρο του Τομ ήταν να υποδυθεί σε ταινία τον Τζέιμς Μποντ.

Όπως λένε τα έγγραφα του διαζυγίου: «Πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου, η σύζυγος απαίτησε από τον σύζυγο να φορέσει ακριβά ρούχα για να ενισχύσει τη διεθνή της “εικόνα” και χάρισε στον σύζυγο επώνυμα προϊόντα, όπως ένα σμόκιν Tom Ford αξίας 7.000 δολαρίων και ένα ρολόι Rolex Daytona αξίας 23.000 δολαρίων, που δόθηκαν πριν από τον γάμο τους. Η σύζυγος είπε στον σύζυγο ότι τα δώρα, αξίας 75.000 δολαρίων, ήταν δικά του και μπορούσε να τα κρατήσει»

Τι στράβωσε στη σχέση

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως η ειδυλλιακή αυτή σχέση ανάμεσα στον Τομ και την Οριάνε χάλασε όταν εκείνη αθέτησε την υπόσχεση της να του γράψει το 50% από τη βίλα του Κόλινς στο Μαϊάμι που η μισή είναι στο όνομα της. Μάλιστα η βίλα αυτή έχει θέα την έπαυλη της Τζένιφερ Λόπεζ.

Πλέον η μεριά της Οριάνε αντεπιτίθεται και ζητάει τα πάντα πίσω από τον Τομ καθώς όπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα: «δεν έχει την ίδια ροή χρημάτων που είχε και πουλάει μεγάλο μέρος της περιουσίας της, για να μπορέσει να ξεπληρώσει τις οφειλές της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00