Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε photoshop στη μύτη του Πιτ Ντέβιντσον (Φώτο)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της, Πιτ Ντέιβιντσον, πόζαραν αγκαλιασμένοι σε πρόσφατη ανάρτηση της τηλεπερσόνας στο Instagram.

Ωστόσο, οι χρήστες των social media παρατήρησαν, ότι η Καρντάσιαν «πείραξε» με photoshop τη φωτογραφία και συγκεκριμένα, έφτιαξε με ειδική εφαρμογή τη μύτη του Πιτ.

Πιο συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Instagram με το όνομα @ProblematicFame, έκανε κοντινό στον ηθοποιό και το αντιπαρέβαλε με ένα άλλο πλάνο του, για να δείξει ότι η μύτη του είναι διαφορετική. Κάτω από το στιγμιότυπο με το παλαιότερο πλάνο του Ντέιβιντσον, ο χρήστης έγραψε «Η πραγματικότητα» και στη φωτογραφία από την έξοδο του ζευγαριού σχολίασε «Ενημέρωση Σαββατοκύριακου».

KIM-PETE_2

Παρόλα αυτά, μία πηγή ανέφερε στο Page Six ότι δεν υπήρχε επεξεργασία φωτογραφίας.

«Η εμφάνιση της μύτης και του λαιμού του Πιτ δεν άλλαξε. Η εικόνα που φαίνεται δίπλα-δίπλα δείχνει το πρόσωπό του σε διαφορετική γωνία και χαμογελά πιο μεγάλο, οπότε δεν μπορεί να γίνει η σύγκριση».

Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα στο Twitter.

«Θα έκλαιγα αν κάποιος μου έκανε επέμβαση στη μύτη με photoshop», έγραψε η συγγραφέας Sophie Ross .

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μία ημέρα η αδερφή της Κιμ, Κλόε παραδέχτηκε ότι έκανε photoshop στην κόρη της, Τρου και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Disneyland.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου