Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Ο εβραϊκός γάμος, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι επώνυμοι καλεσμένοι (Φώτο)

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πέλτζ πλησιάζει και το ζευγάρι φρόντισε να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο.

Και οι δυο τους είναι γόνοι δύο πολύ πλούσιων οικογενειών, οπότε θέλησαν να κάνουν μία συμφωνία για να εξασφαλίσουν τις περιουσίες τους, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά μεταξύ τους στην πορεία.

Άλλωστε, ο πατέρας της Νίκολα Πελτζ διαθέτει μία περιουσία ύψους 1.2 δισ. λιρών, τριπλάσια δηλαδή από αυτή της οικογένειας Μπέκαμ, που ανέρχεται στις 380 εκατ. λίρες.

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου στη Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα, στην έπαυλη του πατέρα της νύφης. Το κόστος των ετοιμασιών ανέρχεται στα 3 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, η λίστα των καλεσμένων έχει ήδη ετοιμαστεί και μέσα σε αυτή περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας showbiz. Ανάμεσά τους, η Τζίτζι Χαντίντ, η Νικόλ Ρίτσι, η Εύα Λονγκόρια, η Ζιζέλ Μπούντχεν, ο Τομ Μπρέιντι, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Την κάλυψη του πολυτελούς γάμου θα αναλάβει αποκλειστικά η «Vogue». Σύμφωνα με τη Sun, θα απαγορευτεί στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ έχουν προσληφθεί επίσης δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας για την κάθε οικογένεια.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στη DailyMail, αν και διαθέτουν και οι δύο τεράστιες περιουσίες, δεν θα ήθελαν να κάνουν «επίδειξη του πλούτου τους», την ημέρα του γάμου τους.

«Το ζευγάρι θέλει όλη η μέρα να είναι τέλεια και δίνει μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Τα χρήματα εννοείται, δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά θέλουν κυρίως να οργανώσουν μία γιορτή αγάπης, όχι πλούτου», είχε δηλώσει.

Η Νίκολα Πελτζ έχει επιλέξει για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ένα νυφικό του οίκου Valentino, ενώ για τη δεξίωση μετά τον γάμο, διάλεξε ένα φόρεμα με την υπογραφή της μέλλουσας πεθεράς της, Βικτόρια Μπέκαμ.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι δύο μικρότεροι αδερφοί του Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο 19χρονος Ρόμεο και ο 16χρονος Κρουζ Μπέκαμ. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Νίκολα Πελτζ, κουμπάρα θα είναι επίσης, η πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Η ηθοποιός περιμένει με ανυπομονησία τη «μεγάλη μέρα» που θα παντρευτεί τον καλό της κι όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της στη Vogue, ο γάμος τους θα είναι εβραϊκός.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τον γάμο και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο βέβαια, γιατί όσο περισσότερες -προετοιμασίες κάνουμε, τόσο πιο αληθινό το νιώθουμε. Φαίνεται ακόμα ψεύτικο, κατά κάποιο τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μπρούκλιν, με τη Νίκολα να συνεχίζει: «Θα είναι ένας εβραϊκός γάμος. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπρούκλιν θα μείνει με τον μπαμπά μου, τα αδέρφια μου και μετά, ο μπαμπάς του και τα αδέρφια του θα κάνουν ένα πάρτι. Εγώ θα μείνω με τα κορίτσια. Επομένως, από το δείπνο το βράδυ της Παρασκευής, δεν θα δούμε ο ένας τον άλλον μέχρι να παντρευτούμε το επόμενο απόγευμα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2019, ενώ αρραβωνιάστηκαν μόλις 9 μήνες μετά την γνωριμία τους. Tο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα αρχοντικό αξίας πάνω από 10 εκατ. στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ε!, η πολυτελής οικεία τους περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια, μπαρ, πισίνα, ενώ διαθέτει και μαγευτική θέα στο Χόλιγουντ.

Οι δυο τους εμφανίζονται πολύ συχνά σε κοινά στιγμιότυπα στο Instagram και συνηθίζουν να αναρτούν πολλές φωτογραφίες από την καθημερινή τους ζωή, συνοδεύοντας τις με λόγια αγάπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00