Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τζέισον Μομόα: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την Κέιτ Μπεκινσέιλ

τζέισον μομόα

Ο Τζέισον Μομόα και η Κέιτ Μπεκινσέιλ απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα τη βραδιά των Όσκαρ έξω από το Dolby Theater, με τις φωτογραφίες τους να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Όσοι βρίσκονταν κοντά τους, μιλούν για «βλέμματα γεμάτα νόημα», ενώ ο Τζέισον Μομόα έκανε μία κίνηση, η οποία εύκολα θα μπορούσε να… παρερμηνευτεί.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, ως γνήσιος «τζέντλεμαν», έβγαλε το σακάκι του και το προσέφερε στην Κέιτ Μπεκινσέιλ για να την «προστατεύσει» από το τσουχτερό κρύο. Τα χαμόγελα και των δύο, καθώς και η πολύ μικρή απόσταση που τους χώριζε, ενώ συνομιλούσαν, μαρτυρούν πολλά.

 

Πηγή που βρισκόταν μπροστά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, δήλωσε τότε στο αμερικανικό Ε!: «Έβαλε πολλές φορές το χέρι του γύρω από τους ώμους της. Φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ μαζί και δεν υπήρχε καμία αμηχανία μεταξύ τους. Ήταν σαν να υπάρχει μία άνεση ανάμεσά τους».

Τόνισε επίσης, πως η κουβέντα τους διήρκησε περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς, ενώ τα χαμόγελα δεν έσβησαν λεπτό από το πρόσωπό τους. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια παρέα και στο πάρτι που διοργάνωσε το Vanity Fair, μετά την τελετή των Όσκαρ.

 

Βέβαια, κανείς δεν περίμενε ότι ο Τζέισον Μομόα θα προχωρούσε τόσο γρήγορα στην προσωπική του ζωή, αφού έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τον χωρισμό του από τη Λίσα Μπονέ.

Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, ξεκαθάρισε ότι δεν συμβαίνει τίποτα με την Μπεκινσέιλ. Μιλώντας στο Extra, ο Μομόα ανέφερε: «Ήταν τρελό αυτό που συνέβη. Kάναμε μια συζήτηση με μια γυναίκα για τη χώρα της, αφού είχα πάει στην Αγγλία για τα γυρίσματα του Aquaman 2 . Όλοι μου λένε “βγαίνεις ραντεβού;”. Οχι όχι. Ήταν ιπποτισμός, η γυναίκα απλά κρύωνε».

 

Στη συνέχεια βέβαια πρόσθεσε ότι η 48χρονη ηθοποιός είναι «πολύ ωραία», συμπληρώνοντας: «Ήμουν πολύ καλός, ήμουν κύριος, αλλά τώρα δεν δίνω το παλτό μου σε κανέναν!». Νωρίτερα φέτος, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Λίσα Μπονέ, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 17 χρόνια μαζί , συνεπώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ερωτική ζωή του σταρ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου