Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ρέιβεν Αλέξις: Νεκρή στα 35 της η διάσημη πορνοστάρ – Πάλευε με τη νόσο του Κρον (Φώτο)

Την τελευταία της πνοή άφησε η Ρέιβεν Αλέξις, η γνωστή ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Η 35χρονη έδινε μάχη με τη νόσο του Κρον, μία επικίνδυνη λοίμωξη. Από τις 20 Μαρτίου, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας

Η 35χρονη είχε εμφανίσει μία επικίνδυνη λοίμωξη στον οργανισμό της, η οποία αποδείχθηκε τελικά, θανατηφόρα.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λας Βέγκας από τις 20 Μαρτίου. Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της έφυγε από τη ζωή από σηπτικό σοκ βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους θαυμαστές της.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της

Σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, ανέφερε ότι η εκλιπούσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «μετά από κάποιες επιπλοκές που εμφάνισε λόγω της νόσου του Κρον».

«Θέλω όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω να ξέρουν ότι σας αγαπούσε όλους, νοιαζόταν για εσάς και είμαι ευλογημένος που την είχα στη ζωή μου και ήταν μέρος της. Ήταν για μένα όλος μου ο κόσμος, η αγάπη της ζωής μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η νόσος του Κρον είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, που προκαλεί φλεγμονή και ερεθισμό στην πεπτική οδό, με αποτέλεσμα να επηρεάζει το λεπτό έντερο και το αρχικό τμήμα του παχέος εντέρου. Μπορεί να μην εκδηλωθεί με συμπτώματα για πολλά χρόνια σε κάποιους ασθενείς, ενώ μπορεί να εκδηλωθεί με συχνές εξάρσεις σε άλλους.

Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν: Διάρροια, πόνο στην κοιλιά, αίσθημα κόπωσης, απώλεια βάρους, πυρετό, άφθες στο στόμα, εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις, κοκκίνισμα στα μάτια, συρίγγια και αποστήματα στην περιοχή του πρωκτού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00