Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παντρεύτηκε την κατά 53 χρόνια νεότερή του αλλά τα παιδιά του είναι έξαλλα για την περιουσία

Ο γάμος του 85χρονου πολυεκατομμυριούχου Σίλβιο με την 32χρονη Μάρτα τα είχε όλα. Έγινε στην ιστορική Βίλα Γκερνέτο στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, και στοίχισε σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ. Για την ακρίβεια, 400.000 ευρώ. Όμως δεν ήταν κανονικός γάμος.

Ήταν κάτι περισσότερο σαν μια τελετή «αιώνιας αγάπης» παρά ένας γάμος. Μάλιστα τα διεθνή μέσα τον χαρακτηρίζουν «συμβολικό». Ο Σίλβιο το έκανε λένε για να αποδείξει στην αγαπημένη του ότι βλέπει σοβαρά τη σχέση τους, έστω και εάν δεν ήταν κανονική τελετή. 

«Στα κάγκελα» τα παιδιά

Γιατί το έκανε όμως αυτό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Γιατί δεν παντρεύτηκε κανονικά με παπά και με κουμπάρο; Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα 5 ενήλικα παιδιά του, είναι έξαλλα. Είναι «στα κάγκελα» με την απόφαση του να ξαναπαντρευτεί και θεωρούν ότι η Μάρτα με την πρώτη ευκαιρία θα βάλει χέρι στην αμύθητη περιουσία του που ξεπερνάει τα 5 δις λίρες.

Μάλιστα ο δεύτερος γιος του Σίλβιο, ο Πιερ – Σίλβιο, εξέφρασε την απόλυτη δυσφορία του και δεν πάτησε στην τελετή. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν πήγε λόγω κοροναϊού και ότι «αποφεύγει τις μεγάλες τελετές και τις κοινωνικές εκδηλώσεις».

Όπως λένε οι κακές γλώσσες η Μάρτα τις προηγούμενες μέρες έκανε μεγάλες σκηνές στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας γιατί ένιωσε «προσβεβλημένη και θυμωμένη που δεν την παντρεύτηκε κανονικά.»

Η τελετή

Στην τελετή που χατιρικά ας την αποκαλούμε «γάμο» ο Σίλβιο εμφανίστηκε με ένα μπλε κοστούμι Armani, με γαλάζιο πουκάμισο και η λατρεμένη του Μάρτα που όπως λέει ο ίδιος του έχει πάρει τα μυαλά, φορούσε μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα σαν νυφικό Antonio Riva, φτιαγμένη από γνήσια Γαλλική δαντέλα με μια ουρά μήκους 3,5 μέτρων. (Πάλι οι κακές γλώσσες λένε ότι το νυφικό χωρίς τα παπούτσια και την ανθοδέσμη, ξεπέρασε τα 20.000 ευρώ). 

Η δεξίωση

Μετά τη σεμνή τελετή που χατιρικά την αποκαλούμε «γάμο» ακολούθησε μεγάλη δεξίωση προς τιμήν των νεόνυμφων. Το μενού επιμελήθηκε το εστιατόριο Da Vittorio και περιελάμβανε μοσχαρίσιο mondeghili με λεμόνι, νιόκι με ρικότα και πατάτες με σαφράν και μοσχαρίσιο κρέας μαγειρευμένο σε κόκκινο κρασί με κρέμα καρότου αρωματισμένη με κανέλα.

Ανοίγοντας τη δεξίωση ο Σίλβιο μίλησε με το μικρόφωνο στους καλεσμένους και αποκάλεσε τη Μάρτα του «δώρο εξ ουρανού», ενώ στη συνέχεια πήγε επάνω από το πιάνο και άρχισε να τραγουδιάει μελωδίες που εξυμνούν τον έρωτα. 

Ο κάθε προσκεκλημένος έλαβε και ένα δωράκι ως ένδειξη χαράς και ευγνωμοσύνης από το ζευγάρι. Οι άνδρες πήραν γραβάτες και ρολόγια ενώ οι γυναίκες, πανάκριβα μαντίλια.

Ο έρωτας

Ο 85χρονος Σίλβιο ερωτεύτηκε σφοδρά την 32χρονη Μάρτα (που είναι βουλευτίνα του κόμματος του Σίλβιο, Forza Italia) για το δυναμικό της ταμπεραμέντο. 

Μάλιστα ο ίδιος έχει πει ότι γοητεύτηκε από τα γράμματα που του έστελνε η Μάρτα. Με συνοπτικές διαδικασίες χώρισε από τη σχέση που είχε επι 12 χρόνια, και σύναψε δεσμό το 2020 με την ξανθιά Μάρτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου