Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Ετοιμάζεται να κατακτήσει το Μπρόντγουεϊ

Η Πάμελα Άντερσον οδεύει προς Μπρόντγουεϊ αυτή την άνοιξη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Ρόξι Χαρτ στο μιούζικαλ «Chicago».

Η 52χρονη ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στο εμβληματικό θέατρο, ανακοινώνοντας σε πρόσφατο δελτίο Τύπου, τα συναισθήματά της για την επερχόμενη παράσταση, που θα ανέβει για οκτώ εβδομάδες από τις 12 Απριλίου, έως τις 5 Ιουνίου:

«Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του έργου του Μπομπ Φόσι και της Γκουέν Βέρντον. Το να υποδυθώ τη Ρόξι Χάρτ, είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, μια γλυκιά απόδραση για μένα. Δεν μπορείς να χορεύεις, να τραγουδάς και να σκέφτεσαι ταυτόχρονα. Υπάρχει μια ελευθερία, μια μοναδική χαρά στο να ξέρεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το έργο».

Το μιούζικαλ «Chicago» σε μουσική Τζον Κάντερ, στίχους Φρεντ Εμπ και κείμενα των Εμπ και Μπομπ Φόσι, έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ το 1975 με τη Γκουέν Βέρντον ως Ρόξι. Η Αν Ρέινκινγκ στον ίδιο ρόλο εμφανίστηκε στην παράσταση του 1996. H παράσταση βασίστηκε σε αληθινά εγκλήματα, με γυναίκες που σκότωσαν τον άνδρα τους και κατάφεραν να αθωωθούν.

 

Ο χαρακτήρας της Ρόξι Χαρτ, βασίστηκε στη νοικοκυρά Μπέουλα Μέιν Ανάν, που ενώ ήταν παντρεμένη, γνώρισε στο καθαριστήριο έναν άντρα, με τον οποίο σύναψε ερωτική σχέση. Μετά από έναν έντονο καβγά με τον εραστή της, η 24χρονη γυναίκα πρόλαβε να αρπάξει ένα όπλο που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και τον δολοφόνησε. Επί 4 ώρες, κοιτούσε το άψυχο σώμα του, πίνοντας κοκτέιλ και ακούγοντας φόξτροτ. Στη συνέχεια κάλεσε τον σύζυγό της και του είπε ότι σκότωσε τον άνδρα, επειδή αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η Ανάν άλλαξε πολλές φορές αργότερα την κατάθεσή της, σε μία ιστορία που παρουσιάζει μέχρι σήμερα, τεράστιο ενδιαφέρον.

Τη Ρόξι Χαρτ, έχουν υποδυθεί κορυφαίες ηθοποιοί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων, οι Μέλανι Γκρίφιθ, Κρίστι Μπρίνκλεϊ, Μπρουκ Σιλντς και Άσλι Σίμπσον Ρος, ενώ η Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του 2002 ως Ρόξι, δίπλα στην Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, που υποδύθηκε τη Βέλμα Κέλι.

H ταινία Chicago κυκλοφόρησε το 2002 σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ και πρωταγωνιστές τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και Ρίτσαρντ Γκιρ. Το φιλμ κέρδισε 6 Όσκαρ.

H προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με τα ξένα μέσα να αναφέρουν, πως σύντομα θα γίνει sold out. Μένει να δούμε αν η σταρ του Baywatch, θα καταφέρει να ανταποκριθεί σε μια απαιτητική παράσταση κι έναν θρυλικό ρόλο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου