Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν 20 εκατ. δολάρια για την Ουκρανία και συνεχίζουν (Βίντεο)

Η Μίλα Κούνις και ο σύζυγός της Άστον Κούτσερ έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν 30 εκατ. δολάρια για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η 38χρονη ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στο Τσερνίβτσι της Ουκρανίας και ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός έχουν φτάσει ήδη στα 20 εκατ. δολάρια σε λιγότερο από μια εβδομάδα και είναι 10 εκατομμύρια δολάρια μακριά από τον στόχο τους.

 

“Ο στόχος μας είναι 30 εκατομμύρια δολάρια και θα φτάσουμε εκεί”, δήλωσε ο Άστον Κούτσερ την Πέμπτη. “Αλλά θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στους 56.000 από εσάς που μπορέσατε να δωρίσετε και μας υποστηρίξετε. Είτε ήταν τα $5, $10, $1000, ό,τι κι αν ήταν, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς», πρόσθεσε η Κούνις.

 

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει την προσπάθεια μέσω της σελίδας GoFundMe. Ο έρανος ωφελεί τη Flexport, για την οποία ο Άστον Κούτσερ λέει ότι ήδη «παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια» σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, και την Airbnb, η οποία «υποδέχεται ήδη πρόσφυγες».

«Υπήρξαν πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε καθεστώς πρόσφυγα αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο Κούτσερ, ο οποίος έχει δύο μικρά παιδιά με την Κούνις. “Ό,τι μπορούμε να κάνουμε βοηθάει και σας εκτιμούμε.”

 

Οι δυο ηθοποιοί που ξεκίνησαν την καμπάνια την περασμένη εβδομάδα με μια δική τους δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο λογαριασμό του στο Instagram, μιλώντας για πρώτη φορά για την «καταστροφική» σύγκρουση στην πατρίδα της Κοόυνις καθώς και τα σχέδιά τους για το πώς θα βοηθήσουν εκείνους που δραπέτευσαν από την κλιμακούμενη αυτή σύγκρουση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου