Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μέριλ Στριπ: Η κόρη της αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που κάνει η ηθοποιός

Μέριλ Στριπ

Μπορεί κανείς να φαντάζεται πως οι Χολιγουντιανοί celebrities σαν τη Μέριλ Στριπ δεν έχουν τα ψεγάδια τους, όμως η κόρη της κι επίσης ηθοποιός, Λουίζα Τζέικομπσον Γκάμερ ήρθε να μας διαψεύσει.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός της σειράς «The Gilded Age» στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, η μητέρα της έχει ένα στοιχείο που την εκνευρίζει πάρα πολύ.

 

Εκτός από το παρατσούκλι «Πίκλα» που της έχει βγάλει και την αποκαλεί από μικρή, υπάρχει κάτι ακόμα που ενοχλεί την 30χρονη.

«Μπορεί να ξεκινήσει να μιλάει με κάποιον και να έχει μία συγκεκριμένη προφορά. Ξαφνικά, μέσα σε δύο λεπτά -δεν της παίρνει παραπάνω- ξεκινάει να μιλάει και εκείνη με την ίδια προφορά. Είναι ντροπιαστικό», δήλωσε η ηθοποιός, εξηγώντας πως ο συνομιλητής της δεν μπορεί να καταλάβει αν το κάνει άθελά της ή αν τον ειρωνεύεται με αυτόν τον τρόπο.

Για να ελαφρύνει την κουβέντα, ο Τζίμι Κίμελ έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

«Και συνήθως παίρνει Όσκαρ κάνοντάς το αυτό, έτσι;», είπε χαρακτηριστικά, φέρνοντας στο μυαλό του τη χαρακτηριστική βρετανική της προφορά στην ταινία «The Iron Lady», όπου κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, υποδυόμενη την Μάργκαρετ Χίλντα Θάτσερ, πρώην Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00