Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε πως η τσάντα που κρατούσε στο Sex and the City ήταν «μαϊμού» (Φώτο)

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ως Κάρι Μπράντσο, κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο κομψής και καλοντυμένης περσόνας, τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη.

Η Μπράντσο, ο χαρακτήρας που αγαπήθηκε όσο κανείς στο «Sex and the City», φορούσε αξιοζήλευτα ρούχα και πολύ εκλεκτά κομμάτια πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Ωστόσο, η Πάρκερ, προέβη σε μία αποκάλυψη, σχετικά με τα πανάκριβα brands που φορούσε στη σειρά. Η διάσημη ηθοποιός, είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο «Life in Looks» στη Vogue που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, ότι η χαρακτηριστική γαλάζια τσάντα Hermès που κρατούσε σε ένα επεισόδιο του «Sex and the City» το 2002, δεν ήταν αυθεντική.

Πιο αναλυτικά, η διάσημη ηθοποιός είπε: «Αυτή δεν είναι μια πραγματική τσάντα Hermès, για να ξέρετε».

Δυστυχώς, η ψεύτικη τσάντα δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της, ο οποίος δεν ήταν άλλος… από το να κρύψει την προχωρημένη εγκυμοσύνη του χαρακτήρα της.

«Αυτή η τσάντα είχε μια δουλειά να κάνει και την έκανε πολύ άσχημα», συμπλήρωσε η Πάρκερ. «Ίσως αν ήταν μια πραγματική τσάντα Hèrmes, θα έκανε καλύτερη δουλειά!»

Όσο για το πράσινο φόρεμα, η Πάρκερ απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Το φόρεμα είναι αληθινό και είναι Juicy Couture».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου