Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρόσκληση από το Κογκρέσο να μιλήσει για την κηδεμονία της

Σπίαρς

Η διάσημη τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε, ότι έχει λάβει, εδώ και κάποιο διάστημα, μια επιστολή από το Κογκρέσο, που την καλεί να μιλήσει για την περιπέτεια με την κηδεμονία της από τον πατέρα της και το κίνημα #FreeBritney.

«Έλαβα αυτό το γράμμα πριν από κάποιους μήνες … Μια πρόσκληση να μοιραστώ την ιστορία μου … κολακεύτηκα αμέσως και εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν στο στάδιο της θεραπείας, στο οποίο βρίσκομαι τώρα» έγραψε η 40χρονη Σπίαρς στο Instagram την Τετάρτη, κάτω από μια φωτογραφία της επιστολής με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2021.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

Η διάσημη σταρ δηλώνει:

«Ένιωσα να με ακούνε και να μου δίνουν σημασία για πρώτη φορά στη ζωή μου!!!», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι η εν λόγω προσέγγιση, ήταν ιδιαίτερα σημαντική δεδομένης της αποξένωσής της από την οικογένειά της, η οποία την έβαλε στην διαδικασία της κηδεμονίας από τον Φεβρουάριο του 2008 και διήρκησε για περίπου 14 χρόνια.

«Σε έναν κόσμο, όπου η οικογένειά σου στρέφεται εναντίον σου, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να σε καταλαβαίνουν και να δείχνουν ενσυναίσθηση !!!!. Και πάλι, δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα, αν και είμαι η πρώτη που παραδέχομαι ότι είμαι αρκετά μπερδεμένη από όλα αυτά…

Θέλω να βοηθήσω άλλους σε ευάλωτες καταστάσεις, να πιάσουν τη ζωή από τα @@@ και να είναι γενναίοι !! !» «Είμαι τυχερή που έχω έναν μικρό κύκλο αξιολάτρευτων φίλων, στους οποίους μπορώ να βασιστώ… Εντωμεταξύ, ευχαριστώ στο Κογκρέσο που με προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο» κατέληξε η τραγουδίστρια.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιστορία σας θα δώσει δύναμη σε πολλούς άλλους, εκτός από τα εκατομμύρια που είναι ήδη εμπνευσμένα από εσάς και την τέχνη σας. Να ξέρετε ότι δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να παλέψετε για τον εαυτό σας, αλλά αν θέλετε, θα εκτιμούσαμε να μάθουμε περισσότερα για τον συναισθηματικό και οικονομικό εκβιασμό που αντιμετωπίσατε μέσα σε αυτό το σύστημα των συντηρητικών», αναφέρει η επιστολή από το Κογκρέσο.

 

https://twitter.com/RepCharlieCrist/status/1494054308417097734?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1494054308417097734%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1213148%2Fbritnei-spiars-i-prosklisi-apo-to-kogreso-na-milisei-gia-tin-kidemonia-tis%2F

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00