Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κάνιε Γουέστ: Πρώην σωματοφύλακάς του «βγάζει στη φόρα τα άπλυτα» του ράπερ σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Ο Στιβ Στανούλις, ήταν ο σωματοφύλακας του Κάνιε Γουέστ για δύο εβδομάδες το 2016, τις οποίες όχι μόνο δε θα ξεχάσει αλλά θα τις κάνει και ντοκιμαντέρ! Ο ίδιος δεν φαίνεται να απόλαυσε τη συνεργασία με τον Γουέστ, με τον οποίο έχουν φτάσει στο σημείο να τσακωθούν και δημόσια.

«Βασίζεται στις 15 μέρες με τον Κάνιε», αναφέρει σε συνέντευξή του σχετικά με το ντοκιμαντέρ, που ετοιμάζει και συνεχίζει: «Βασίζεται στην δική μου οπτική από εκείνον κάθε μέρα που τον ζούσα και στην τρέλα του Κάνιε. Μια από τις ιστορίες που θα μοιραστούμε είναι από μια πρόβα μας για την Εβδομάδα Μόδας».

Ο Γουέστ διοργάνωσε ένα σόου στο MSG το 2016, το οποίο ταυτόχρονα, στο οποίο και παρουσίασε το άλμπουμ του «The Life of Pablo». «Ήμασταν περίπου τέσσερα τετράγωνα μακριά, κολλημένοι στην κίνηση», θυμάται ο Στανούλις.

Αν και το προσωπικό ασφαλείας ήταν «όλοι συνταξιούχοι αστυνομικοί», ο Στανούλις θυμάται ότι ο Γουέστ ήθελε να «περάσουν τα κόκκινα φανάρια» για να φτάσουν στον χώρο. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, «αποφάσισε να βγει έξω από το αυτοκίνητο και να τρέξει στο MSG!. «Έλεγα: “Θα τρέξω πίσω του!” Τον κυνηγούσα, τρέχοντας ανάμεσα στα αυτοκίνητα», ανέφερε.

Όταν έφτασαν στην αρένα, ο Γουέστ ρώτησε τον Στανούλις «πού ήταν ο άλλος φρουρός» κι εκείνος του απάντησε ότι παρέμεινε στο αυτοκίνητο. Ο Γουέστ και ο Στανούλις έχουν ένα… όχι και τόσο όμορφο παρελθόν.

Κάποια άλλη στιγμή μετά το συμβάν, ο τραγουδιστής απείλησε τον φρουρό με μήνυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι ο Στανούλις είχε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Οι δυο τους έχουν τσακωθεί δημόσια, με τον Στανούλις να υποστηρίζει ότι δεν υπέγραψε ποτέ τα χαρτιά. Εκπρόσωπος του Γουέστ έχει πει για τον Στανούλις: «Αυτός ο θλιβερός, παρασιτικός μανιακός έχει παραβιάσει κάθε βασική ανθρώπινη αρχή της ευπρέπειας με την ιστορία του για ψέματα». Ο Στανούλις απάντησε ότι ο Γουέστ «προσπαθούσε να τον εκφοβίσει με αυτή τη γελοία μήνυση».

Ο ίδιος λέει τώρα εν όψει του ντοκιμαντέρ: «Οι άνθρωποι δεν θα δουν τον Κάνιε με κακό μάτι, αλλά ο κόσμος θα διασκεδάσει. … Όλοι γνωρίζουν πλέον, την προσωπικότητά του. Εγώ απλά τον γνώρισα πρώτος το 2016». Η παραγωγή της ταινίας-ντοκιμαντέρ αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου