Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

O Σάια ΛαΜπεφ θα γίνει πατέρας

Ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπεφ και η σύζυγός του, Μία Γκοθ, σε λίγο καιρό θα κρατούν αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Ο 35χρονος ηθοποιός και η 28χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας θρίλερ, Suspiria, είχαν κάνει αρκετά διαλείμματα στη σχέση τους από το 2012.

Το 2016 το ζευγάρι παντρεύτηκε και δύο χρόνια αργότερα πήρε διαζύγιο, αλλά όλα αυτά, όπως φαίνεται, ανήκουν στο παρελθόν.

Πριν έναν χρόνο, ο Σάια Λε Μπαφ κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό, κλοπή, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και απαιτήθηκε από το δικαστήριο να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα θεραπείας διάρκειας 12 μηνών, προκειμένου να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον του.

Το εν λόγω πρόγραμμα περιλάμβανε μία υποχρεωτική θεραπεία με μαθήματα διαχείρισης θυμού εβδομαδιαίως, ενώ θα έπρεπε επίσης να φοράει μία συσκευή ελέγχου του αλκόολ και να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα 12 βημάτων για απεξάρτηση από το αλκόολ.

Πέρα από την απεξάρτησή του ηθοποιού από το αλκόολ, ο δικαστής στόχευε και στην αποτροπή παρόμοιων περιστατικών ξυλοδαρμού. Έτσι, έθεσε ως όρο την απαγόρευση οπλοκατοχής, ενώ δεν του επιτρέπεται πλέον να πλησιάσει το θύμα (Tyler Murphy), αλλά ούτε και το σημείο, όπου έλαβε χώρα το συμβάν του ξυλοδαρμού. Τέλος, δεν θα πρέπει να παραβεί κανένα νόμο στο μέλλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου