Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Πέθανε σε ηλικία 30 ετών ο ηθοποιός του «Walking Dead», Μόουζες Μόουζλι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών ο Moses J. Moseley.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο «The Walking Dead» βρέθηκε νεκρός από πυρά μέσα στο αυτοκίνητό του στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η αστυνομία ερευνά ακόμα τις συνθήκες του θανάτου του. Η οικογένειά του είχε υποβάλλει αναφορά στις Αρχές, καθώς δεν μπορούσε για μέρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε στο ΕΤ η μάνατζερ του, Tabatha Minchew, η οποία δήλωσε: «Σαν μάνατζερ, αλλά και φίλη του για παραπάνω από μία δεκατία, μπορώ να πω ότι θα μας λείψει πάρα πολύ. Ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Αν είχες μια κακή μέρα, εκείνος την έκανε καταπληκτική. Λάτρευε τις ταινίες και ήταν πάντα ενθουσιασμένος για κάθε γύρισμα που έκανε και για κάθε άνθρωπο που γνώριζε. Αγαπούσε τους θαυμαστές του, τους φίλους του, την οικογένειά του και έκανε τα πάντα για να τους βοηθήσει. Ο κόσμος έχασε ένα καταπληκτικό ταλέντο, αλλά πάνω απ’ όλα μια υπέροχη καρδιά».

Ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε έξι επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead», ενώ είχε εμφανιστεί επίσης, στα «Watchmen», «Queen of the South» και «The Hunger Games: Catching Fire».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου