Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τι έκανε η Σοφία Κόπολα στην Κίρστεν Ντανστ και δεν θέλει να ξανακάνει γυμνό γύρισμα

Οι αναμνήσεις της Κίρστεν Ντανστ από την ταινία «Μαρία Αντουανέτα» κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι.

Με αφορμή το reunion των ηθοποιών που συμμετείχαν στην ταινία για το Variety, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το 2006 ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές της και ο λόγος ήταν η ταινία αυτή.

Το ιστορικό δράμα μπορεί να σημείωσε τεράστια επιτυχία στους κινηματογράφους και το κοινό να ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για την πρωταγωνίστρια, αφού ένιωθε άβολα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγής.

«Ήταν η πιο άβολη περίοδος της ζωής μου. Η ταινία είχε πολλές γυμνές σκηνές κι εγώ ήμουν πολύ νέα, μόλις 22 ετών. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», δήλωσε η ηθοποιός με τον συμπρωταγωνιστή της, Τζέιμι Ντόρναν να τονίζει πως τίποτα τέτοιο δεν φάνηκε στο σετ.

«Φαινόσουν πολύ χαλαρή, σαν να ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις. Όλοι εμείς είχαμε κομπλάρει και εσύ στεκόσουν εκεί ατάραχη, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», της είπε.

Όπως εξήγησε αργότερα, περισσότερο την έκανε να αισθάνεται άβολα η παραγωγός και σκηνοθέτρια της ταινίας, η Σοφία Κόπολα, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στην κάμερα.

«Πριν καν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, ήρθε κι έβαλε μπροστά μου την κάμερα και μου είπε να βγάλω την μπλούζα. Νομίζω ήταν η πρώτη φορά που έδειξα το στήθος μου σε κάποιον. Γυρίσαμε την σκηνή και τελικά, δεν την χρησιμοποίησε ποτέ. Ούτε αυτή, αλλά και πολλές άλλες στη συνέχεια. Ένιωσα πολύ εκτεθειμένη, παρά το γεγονός ότι ήμασταν μόνες στο σετ. Νομίζω εσύ δεν ήσουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Ντόρναν.

Αν και έκτοτε, έχει γυρίσει πολλές ακόμα, σκηνές γυμνή, ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος. Ίσως, η πρώτη της εμπειρία μπροστά στον φακό να ήταν τραυματική, όπως πιστεύει η ίδια.

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν γίνεται ευκολότερο. Είναι πάντα το ίδιο άβολο», εξηγεί.

Παρόλα αυτά, η σχέση της με την Σοφία Κόπολα κάθε άλλο παρά κακή είναι. Αν και ένιωσε άβολα με την συγκεκριμένη ταινία, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε παραγωγές και η Κίρστεν Ντανστ εξομολογείται πως είναι η μόνη σκηνοθέτρια που την εκτίμησε γι’ αυτό που πραγματικά είναι, χωρίς να προσπαθήσει να την αλλάξει, όπως έκαναν άλλοι στην αρχή της καριέρας της.

«Η Σοφία είδε την ομορφιά σε εμένα και δεν προσπάθησε να την αλλάξει. Αντιθέτως, την έβγαλε προς τα έξω. Άλλοι παραγωγοί και σκηνοθέτες προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις νέες ηθοποιούς, να τις φέρουν στα μέτρα τους και να τις κάνουν όπως εκείνοι θέλουν, για να μπορούν αργότερα να τις “πουλήσουν”, όπως επιλέξουν. Η Σοφία μου εξήγησε ότι είμαι όμορφη, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω τα δόντια μου και μου τόνισε την αυτοπεποίθηση με κάθε τρόπο», δήλωσε κλείνοντας για την αγαπημένη κόρη του διάσημου σκηνοθέτη Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου