Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ελίζαμπεθ Μακγκόβερν: Η σχέση της με τον Σον Πεν ήταν «εξαντλητική» (Φώτο)

Η Ελίζαμπεθ Μακγκόβερν μετρά μια μακρά πορεία στην υποκριτική που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’80. Το 1984, η ηθοποιός γνώρισε τον Σον Πεν στα γυρίσματα του φιλμ “Racing with the Moon” και το ζευγάρι ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Η Μακγκόβερν αποκάλυψε στην Daily Mail ότι της άρεσε να βγαίνει με τον Πεν στην αρχή γιατί ήταν διασκεδαστικό και ουσιαστικά ήταν η πρώτη της πραγματική εμπειρία με ραντεβού.

Τελικά αρραβωνιάστηκαν, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν γραφτό να συνεχίσουν: «Υπάρχει ένας δρόμος που θα μπορούσα να είχα πάρει, αλλά αποφάσισα να τον ακυρώσω. Απλά ένιωθα σαν να βρισκόμασταν σε διαφορετικές πίστες. Ήμασταν μόλις στα 20 μας. Δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα, αν είχαμε μείνει για πάντα μαζί, αφού ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι», εξήγησε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε:

«Ήταν η φρενίτιδα των συναισθημάτων του Σον που με κυρίευσε. Ήταν επίσης η πρώτη εμπειρία που είχα με αγόρι, η οποία ήταν κάπως ωραία.. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό. Ήμασταν σε παρόμοια ηλικία και στο ίδιο μέρος επαγγελματικά, οπότε βιώναμε τα πάντα μαζί».

Όπως υποστηρίζει όμως η ηθοποιός στη συνέχεια, τα πράγματα άλλαξαν και η Μακγκόβερν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε την αντοχή να συμβαδίσει με το να είναι η κοπέλα του Σον Πεν: «Ήταν τόσο εξαντλητικό, που δεν μπορούσα να το κρατήσω. Θέλαμε επίσης να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Του αρέσει να προσποιείται ότι δεν είναι πραγματικά άνθρωπος του Χόλιγουντ, αλλά είναι».

Ο Σον Πεν παντρεύτηκε τη Μαντόνα αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Ελίζαμπεθ ΜακΓκόβερν και η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Βρετανό παραγωγό ταινιών Σάιμον Κέρτις και πήγε να ζήσει στο Λονδίνο. Είναι ακόμα παντρεμένοι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00