Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη φάρσα & το κρατητήριο (Βίντεο)

Πρωταγωνιστής για τον πλέον αρνητικό λόγο κατόρθωσε να γίνει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας της «αποτυχημένης εφηβικής φάρσας», όπως ο ίδιος δηλώνει, την οποία θέλησε να κάνει στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου και εργάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι άθικτοι» πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο κρατητήριο, ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε στο ταμείο του κεντρικού θεάτρου και έκανε λόγο για… τοποθέτηση βόμβας στον χώρο.

Μετά από τη σύλληψη του, με εντολή εισαγγελέα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές Αρχές.

Το βράδυ της Δευτέρας, καθώς το εν λόγω θέμα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ο ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος είπε ότι «Έβγαλα ανακοίνωση. Μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία, κάποια πετυχημένα κάποια όχι. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή ξεφεύγει αυτό και εμπλέκεται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα. Δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, πήρα στο θέατρο. Πέρασα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο».

Παρά τη συγνώμη του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, έντονες ήταν οι αντιδράσεις κάποιων συναδέλφων του.

«Τον έδειρε κάποιος; Αυτοί οι τύποι θέλουν 4-5 χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό τους. Χατζηαγγελάκη, δε γίνονται τέτοιες πλάκες στο θέατρο, θα βρεθεί καμιά τρελή σαν και εμένα και θα σε πλακώσει στα χαστούκια», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

«Καταστροφική η πλάκα του Χατζηαγγελάκη, για όλους, δεν ξέρω πώς την σκέφτηκε. Θέλουμε τα θέατρα να δουλεύουν», είπε από την πλευρά της η Μαρία Κανελλοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου