Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν όταν της έκαναν ερώτηση για τον Τομ Κρουζ

Η Nicole Kidman θύμωσε αρκετά κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, όταν της έκαναν μια ερώτηση για τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1990 και έμειναν μαζί για 11 χρόνια.

Η Kidman αυτή τη στιγμή προωθεί τη νέα της ταινία Being the Ricardos, βασισμένη στην ηθοποιό Lucille Ball, που ήταν παντρεμένη με τον Desi Arnaz μεταξύ 1940 και 1960.

Σε μια συνέντευξη με τον Guardian, η Kidman μίλησε για τα συμπεράσματά της από το φιλμ, εξηγώντας πως η ταινία είναι “για μια δημιουργική και ρομαντική σχέση που δεν λειτουργεί αλλά από αυτήν έρχονται εξαιρετικά πράγματα” και πρόσθεσε:

«Ναι, είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως τους θέλεις και μερικές φορές πρόκειται να ερωτευτείς κάποιον που δεν θα είναι το άτομο με το οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Και νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ συγγενικά. Μπορεί να έχετε παιδιά μαζί τους. Μπορεί όχι, αλλά ήταν πολύ ερωτευμένοι».

Η δημοσιογράφος Eva Wiseman ρώτησε την ηθοποιό αν όσα λέει αναφέρονται στον Tom Cruise και η Kidman που παραλίγο να πνιγεί με το νερό που έπινε εκείνη τη στιγμή, απάντησε ενοχλημένη: «Ω, Θεέ μου, όχι, όχι. Με τίποτα. Όχι. Αυτό συνέβη τόσο καιρό πριν, που δεν είναι καν σε αυτήν την εξίσωση. Οπότε όχι“.

Το “Being the Ricardos” είναι το βιογραφικό δράμα του Aaron Sorkin, στο οποίο η Nicole Kidman υποδύεται τη θρυλική Lucille Ball! H ταινία επικεντρώνεται στη θυελλώδη σχέση της Ball με τον Desi Arnaz, τον οποίο ενσαρκώνει ο Javier Bardem και στον γάμο τους, που μεταμόρφωσε το αστείο και χαμογελαστό κορίτσι σε μια αγέλαστη και καχύποπτη γυναίκα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου